Megint...

2012.08.22. 18:06

Emlékeztek még erre? Most is ez történt. Előléptettek. Megint. Viszont ez egy nagyobb ugrás. Hivatalosan adminisztrátor lettem. Szellemi munka, rengeteg tanulni valóval. Vannak monoton munkafolyamatok, de kemény logikázás is van, amikor elveszett, félretárolt könyveket kell megkeresni napjában többször. És még csak a feladatok két százalékát, ha ismerem. Szóval lesz kihívás bőven. Ami még jobb móka, hogy már nem kell munkaruhát öltenem, nem kell a büdös öltözőbe nyomorognom reggel és délután a negyven fokban. Légkondi egész nap. A másiknak is megvolt a maga bája, de ennyi elég is volt belőle. És végül, ami a legjobb, hogy a fizetésem is több. Úgy érzem, hogy itt már maradhatok egy darabig a seggemen.
Bocsánat amúgy az egész posztért. Ezután már tényleg valami izgalmasabbat/kreatívabbat akarok készíteni, de hol dicsekedjen az ember, ha nem a blogjában?

Szerző: Admiralilles

3 komment

Címkék: munka

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr304726415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2012.08.22. 20:02:55

és többet is fizetnek?

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2012.08.23. 17:54:24

@Hayna: "a fizetésem is több" - szóval igen.
@Dittike: Köcsögöm Székem!
süti beállítások módosítása