Gasztro őrült

2012.04.23. 21:51

Hogy mi jut eszébe az embernek, amikor a kolbászos kenyérre tesz néhány csepp szójaszószt?
Látja magát a szakácsmagazinok és a Times címlapján, mint a japán- és magyar konyhát ötvöző és ezáltal megújító korszakalkotó látnok. Talán szobra is lesz Tokióban.
És vajon mi jut eszébe az embernek, amikor beleharap a kolbászos kenyérbe, amire tett néhány csepp szójaszószt?
Talán mégsem lesz szobra Tokióban. Vagy ha lesz, nem ezért. Vajon milyen lenne egy Godzilla Vs. Óriás Robot Turul film?

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr244469454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2012.04.24. 08:01:22

Ha külön-külön elemeznéd a kolbász és a szójaszósz ízét, akkor nem hoznád őket közvetlen kapcsolatba :) Ha mindenáron szószt akarsz tenni a kolbászos kenyérre, akkor ott van a... (nemmondommegmilyencég) inyencmártása. Uborka is van benne! A Godzilla és az Óriás Robot Turul együtt éppen olyan csapnivaló lenne, mint külön-külön.
süti beállítások módosítása