A kiscicánk, Zizi felnőtt. Nem életkorban, inkább méretben.
Van az, hogy ha egy macska feje befér valahova, akkor oda az egész állat befér. Viszont Zizinél ez nem nagyon működik. Például ha kinyitjuk neki az ajtót résre, a hasánál akad el a mutatvány. A kis dagi. Mármint nem kis, hanem nagy. Ennek megfelelően úgy szoktam hívni, hogy A Nagy Zizi.
Hogy miért ilyen rohadt dagadt, azt csak sejthetjük. Mi ügyesen etetjük, prémium táppal, ami a megfelelő mennyiségű tápanyagot tartalmazza. Viszont úgy gondoljuk, hogy van egy másik családja is. Gyakran jön haza száját nyalogatva és egyszer leveszöldség illata volt. Gondolom kapott nyesedéket is a vasárnapi húslevesből. Ja, a héten pedig behozott egy darab száraz penészes kenyeret és elkezdett vele játszani mellettem. Gondolom ha nem veszem el tőle, befalja. Biztos, hogy összelopkod mindenféle kaját. Szóval nem a mi hibánk.
Azóta is foglalkoztat, hogy vajon kitől lopta a kenyeret? Szegény szomszéd kutyák.

Vannak egyéb történések is, nem csak a Nagy Zizi.
Ezt például már az új számítón írom. Jó gép, hasít meg minden, ügyesen telepítettem rá mindent, tudok végre minőségi zombiölést végezni. Évi is imádja.

Évi hírek is vannak:
Szerzett egy régi, de jól működő varrógépet apukája segítségével. És használja is! Varrt már nekem egy párnahuzatot (nagyon jó lett), magának egy új hátitáskát (!!!) (nagyon jó lett) és telefontokot (lett).
És megy suliba is. Nem varrást fog tanulni, abban már profi, hanem bér és tb ügyintézést (jó, mondjuk abban is penge). A munkahelye küldte, örülünk, de azért kemény lesz, mert heti két este kuka.

Most még akartam írni egy képregényajánlót, de valaki nagyon szeretne már olvasni Ziziről, ezért azt a témát félreteszem. Majd a héten valamikor bepótolom.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr7014392384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása