Ez volt

2010.04.26. 09:33

Mostanában jó dolgokat irkálok, nem? Általában elég kritikus vagyok magam felé… is, de ezek most nekem is tetszenek. Ívi is mondta, hogy a színvonal eléggé felfelé ível. Most akkor változtatunk ezen. Jön egy sima miket csináltam a hétvégén? - bejegyzés.
Tehát a péntek… na, akkor nem volt semmi. Hazajöttem munkából, átjött egy ismerősünk, dumáltunk, ennyi. Szombaton viszont délig aludtunk, ami miatt rosszul is éreztük magunkat. Gyorsan piac, ami már zárva volt, de sebaj, volt mit csinálni. Lánchíd, alagút fölött, Critical Mass. Felültünk pár sörrel és néztük a harmincötezer bringást. Nagyon jó volt. Napsütés, kilátás, sör, mi kell még? Aztán megnéztük a Lost kiállítást a Vamban, ami egy elég nagy zéró volt, de meg kellett nézni, hogy érdemben fikázhassuk. Ott volt pl. Sawyer szemüvege, meg fölötte egy kép, hogy az tényleg az övé. Csak azt baszták el, hogy az nem az a szemüveg volt. Nem kell profinak lenni a „találd meg az öt eltérést a két képen!” játékban, hogy lásd, ez egy teljesen másik szemüveg. Mindegy, azért leszedtem az első évadot.
Tegnap kimentünk a szigetre, sétáltunk, néztünk hatalmas nyulakat és őzikéket. Ennyi tellett tőlünk.
A jövő hétvége kérdéses, mert lehet, hogy Ív hazamegy, vagy mindketten hozzánk, mert május 1. és akkor Badacsony. Meglátjuk lesznek-e vállalkozó szelleműek rajtunk kívül.
És szorítsatok, mert kedden délben megsemmisít a fájdalom. Lehet, hogy utána írok kilenc oldal káromkodást, amit közben kellene.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr931951992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberfuker85 2010.04.27. 00:32:32

BA-DA-CSONY!BA-DA-CSONY!BA-DA-CSONY!BA-DA-CSONY!BA-DA-CSONY!BA-DA-CSONY!BA-DA-CSONY!BA-DA-CSONY! mindenki másnak meg ugly americans-t tölteni. 10/10es! kicsit galaxis útikalauzos, kicsit scifi, kicsit simpson család...intelligens és blőd!
süti beállítások módosítása