Helyzetjelentés No. 05.

2009.10.29. 18:50

Hazaértem, Ívi még sehol, így hát írok. Csak nem tudom, hogy miről. Ja, bárki (olyasvalaki, akit ismerek, de úgy is csak az ismerőseim olvassák a baromságaimat, szóval bárki, aki ezt olvassa… na. Értitek.), aki érez késztetést kapcsolatfelvételre, merthogy itt éldegél, keressen meg minket valamilyen csatornán, és egyeztethetünk egy holnap esti ivászatot. Lehet, hogy csak kábító fokozatban, mert Ívivel még nem beszéltem - mondjuk van egy érzésem, hogy benne lesz a halálos dózisban is. Édesanyukámnak mondanám, hogy az Ívi igazából nem is iszik, csak szórakozok itt és várom a blogját, bírom a „lustaság életet ment” sztorit, kíváncsi vagyok a tálalásra.
A hétvégén ráfordítom mind a fél órát, és talán, ismétlem talán lesz szavazás. A téma még nincs meg, de biztos lesz valami, csak bele kell olvasgatnom az eddigiekbe.
Ma volt oktatás a munkahelyen, eléggé elrötyögtük az egészet.
Ívi hazaért, mesélt, egyre több a feladata a munkahelyén, egyre jobban érzi ott magát. Most megyek, mert vacsi, meg miegymás.

Üdv mindenkinek, ha holnap nem is, szombaton már biztos sok mesélni valóm lesz. Ja, meg lehet, leállok a napi frissítéssel, mert a direktnemíromleeztaszótmertnemkellaszállóige kezd a minőség rovására menni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr351484675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása