51 boldog nap

2011.05.21. 12:49

Mondjuk ki! A pozitívságos, boldog élményes ámokfutásnak itt befellegzett. Vagyis igazából itt. Nem arról van szó, hogy nincs semmi jó az életemben, sőt magamnak minden este meg szoktam keresni a nap legjobb élményeit. Egyszerűen már nyomasztó volt, leginkább a megfelelni akarás miatt. Végeredményben azért pozitívak a tapasztalataim ezzel a dologgal kapcsolatban. Nem hittem volna, hogy eddig fogom csinálni (51 nap) és rengeteg visszajelzést kaptam, hogy ez nem is hülyeség. Köszönöm mindenkinek!
Most akkor hivatalosan is visszatérünk a rendszertelen és szószátyár frissítésekhez. Mi több, új blogon is gondolkozok, az egy jóval tematikusabb cucc lesz, de egyelőre nem árulok el többet. Ha alakul, akkor elkezdem szép lassan csepegtetni az infókat, de addig azért ne éljétek bele magatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr412921273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása