Századikbejegyzés Fesztivál

2010.01.31. 14:08

 Kétségtelenül mérföldkőhöz értünk. Ez a Kalandok A Nagyvárosban 100. epizódja. Ennek örömére megnyitnám a Századikbejegyzés Fesztivált. Ahogy feltűnhetett már, új design van, ami több okból is jó. Például szebb, frissebb, nincs az a zavaró üres sáv a baloldalon és sikerült beágyazni egy fasza képet, amit K.L.-nek kell megköszönni. Már a vinyón porosodott egy ideje, csak lusta voltam szopni vele, de így a fesztiválra megerőltettem magam. Remélem nektek is tetszik, mert nekem nagyon.
Ilyen visszatekintés – dolog most nem lesz, mert az volt szilveszterkor, majd talán 200-nál. Helyette viszont két szavazást is kirakok. Az utcán fognak rám mutogatni:

- Nézd azt a formát!

- Mi van vele?

- Egyszerre két szavazás volt a blogján.

- Neba! Menjünk át a másik oldalra, ez egy őrült.

Egyrészről az új designról kérem ki a véleményetek – tudom, van még mit javítani rajta, másrészről a bejegyzések tematikájára kérnék visszajelzéseket.
És ha már fesztivál, álljon itt egy muzsika, rásegítve a blog hangulatára.

 

Még nincs vége, egy gyors helyzetjelentéssel is lógok.
Ma reggel értünk haza, kint voltunk Isaszegen, házibuliban. Nem voltunk sokan, de jól mulattunk. Volt zene, kaja, pia, babzsák, Tisza kutya*, stb… Köszönjük a vendéglátást! Most regenerálódás. Tea, Ívi alszik, én meg ezt írom.
Tegnap felhívott egy ismerős még a bajai időkből. (Nem a bajai időkből hívott, hanem onnan ismerem.) Ez egy igazi kapcsolatfelvétel volt, ismer egy whiskey boltot, azt mondta, igyunk meg valamikor valamit. Well done! Így kell ezt! A héten egyik este benevezünk pár sörre, majd felhívlak G. Pénteken szabit veszek ki, mert irány a festői Lópokróc Tótkomlós, ahol disznót vágunk, újszülött, pár napos kisdisznókat nézünk, talán játszhatok is velük.
Zárásként megköszönném minden kedves kitartó és kevésbé kitartó olvasómnak a figyelmet. Nélkületek és a kommentek nélkül - a szemétkedéseket is beleértve – nem ment volna ez a 100. Jó fesztiválozást mindenkinek, az igazi élmény érdekében menjetek el valami koncertre a haverokkal, igyatok, csajozzatok/pasizzatok és az egészet hívjátok Századikbejegyzés Fesztiválnak!

 

*Egyik legjobb kutyanév, amit eddig hallottam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr611716932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2010.01.31. 14:24:59

A szavazásoknak ez a színe, most már nem tudom megváltoztatni. Ez van. Azért remélhetőleg olvasható valamennyire.

cyberfuker85 2010.01.31. 14:27:16

grat a 100hoz grat az új külsőhöz. kéne szerintem új betűtípus meg új tördelés. továbbá poén hogy a szavazás fekete, de sok olvasónak gondja lehet a megtalálásukkal. nem lehet mindenkinek ECDL vizsgája. a reklámot is kiszedném a picsába. úgyse nyomunk rá nem lesz ebből pénzed. a dizájnt meg rontja nagyon...ez egy hobbi esetleg karrier de ne itt nyerészkedj : ) puszipacsi

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2010.01.31. 14:48:12

A reklám sajna kötelező rossz, nem lehet kiszedni és ebből a blog.hu-nak van pénze. A külső - betütípus majd formálódik még. A szavazással meg tényleg nem tudok mit csinálni.

LacKoLa 2010.01.31. 21:02:03

@cyberfuker85: írjad szépen a blogot.
Én szerencsédre unatkozom annyira, hogy minden nap rákattintsak, de ha így folytatódik, akkor ki fog kopni az emberek NNR*-jéből a BCH, mert soha nincs új íromány.

*Napi Netes Rutin :)

LacKoLa 2010.02.01. 19:45:46

Vajon azért ez a muzsika, mert benn van, hogy city? :)
Akkor a 200. bejegyzésnél lehetne Mattafix - Big City Life ! :D
Vagy az leveri a lécet?
süti beállítások módosítása