Függő vagyok, vállalom

2009.12.17. 23:00

Izzadó tenyér, remegő láb. Ha dohányoznék, megpróbálnék rágyújtani, de a gyufa kipattanna a kezemből, majd idegesen törném ketté a cigit. De hát már itt az ideje! Itt kéne lennie, előttem. Három hete várok rá, mint minden hónapban. Kiérdemeltem! Munka van, menni kell. Nem tudok másra koncentrálni, csak az órát bámulom, hogy hazajöjjek, és megpróbáljam megint. A metrómegállóban észreveszek egy ballonkabátos alakot és egy pillanatig azt hiszem, Bigby Wolf az. Kezdek megőrülni. Ahogy a villamos átvisz a hídon, a horizonton a szmogfelhőben alakok rajzolódnak ki. Ott van Boy Blue, Bukfin, King Cole és a többiek. Szinte rohanok hazáig. Leülök a gép elé, de semmi. Nem működik az oldal, ahonnan le szoktam tölteni minden hónap közepén a Fablest. Rábasztam. Ennyi.

Ezen kívül semmi. Ma fejeztük be a True Blood első évadát Ívivel. Tetszett. Szeretjük Vámpír Billt, meg Terry Bellefleur-t. Hatalmas fekete pont azért, mert kinyírták az egyik kedvenc karaktert, Lafayette-t.

Mostanában sokat írok, remélem tudom ezt tartani, mert jó, meg élvezem, meg remélem nektek is tetszik.

És Jézus mondá: „A születésnapomat ünnepeljétek esztelen vásárlással – ilyet mondtam volna? Csak mert nem emlékszek ilyesmire.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr761605645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberfuker85 2009.12.19. 00:31:38

akkor tru blood S P O I L E R:

-----
lafayette nem halt meg!amúgy sem rémlik, hogy mutatták volna véres maradványokat...
-----

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2009.12.19. 19:15:15

@cyberfuker85: Gonosz vagy! És mutatták a kifestett lábujjkörmeit. Évad zárójelenet.

Zsozsiszo 2009.12.22. 20:17:19

ahoj! Jaca, klassz a blogod, csak így tovább:)
Lafayette nem hal meg, de lesznek egyéb állatságok a 2. évadban.
süti beállítások módosítása