Helyzetjelentés No. 02.

2009.09.22. 22:59

Most azért nincs épkézláb cím, mert fáradt vagyok gondolkodni is.
Jóformán az egész napot az állatkertben töltöttük, ahol rátaláltunk egy nagyhatalomra, amit úgy hívnak, hogy - drámagomb - puputeve! Kibaszott aranyosak, puha az orruk, a szájuk, nagy a hajuk és lehet őket etetni. Meg bolondkodnak is. Sokat!

Más téma. Eddig csak ész nélkül küldözgettük az önéletrajzokat, mintha egy halott e-mail címre nyomtuk volna őket, de most végre kaptunk választ a vonal túlvégéről is. Mintha egy SETI központban fognának egy jelet, hogy:
"Igen, itt vagyunk, csak toljátok tovább a Rém rendes családot, és akkor nem lesz balhé."

Esetünkben ez a jel az volt, hogy behívtak minket interjúra. Csütörtök reggel lesz, szóval lehet kezdeni a sikert sugárzó vudu és egyéb szertartásokat. De csak módjával, hisz tudjátok mi áll a bibliában a boszorkánykodásról. Ívi megint előttem van egy... kilencvenhét hosszal, mivel lehet, hogy lesz még egy részmunkája, most véletlenül a Művészetek Palotájában (Hoppá!), meg ő holnap is megy állásinterjúra, de azt nem nagyon akarja elfogadni, mert lekötné egy évre fixen, és akkor mellette a többi ugrik, meg nem is nagyon érdekli. Ja, hogy már válogatunk is? Bocsánat.

Holnapi napon készülök az interjúra, mert kemény lesz a mezőny, én meg szeretném a munkát, meg kéne vennem egy alkalmi cipőt, mert igaz, fasza Converse csukát felvenni az öltönyhöz, csak a könyvtáros arcok nem biztos, hogy értékelik.

Ennyit mára. Köszönöm a sok pozitív visszajelzést a faszságaimmal kapcsolatban!

T E Z A U R U S     P O W E R !

Ez jó lesz elköszönésnek? Csak mert ennél a résznél is meg szoktam akadni. Vagy lesz még pár verzió, aztán csinálunk egy szavazást.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr11400732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dittike 2009.09.23. 20:15:01

Gyorsan tolj az összes könyvtárossal aki 25 m2-es környezetedben van............
1 jó KÖNYVTÁROS PACSIT hihihi

cyberfuker85 2009.09.24. 04:25:01

miazaz T E Z A U R U S P O W E R ?

OFFupdate
andorka már múlt hét kedd óta nem dolgozik ,mert 'bokaszalagja van' :D
OFF

LacKoLa 2009.10.24. 15:04:41

Andor!
Diákhitel papírok keresése közben előkerült néhány régiség, így meg tudom neked mutatni, hogy mi az a tezaurusz:

kepfeltoltes.hu/091024/tezaurusz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

XD
süti beállítások módosítása