Ólom a fülbe

2012.05.25. 20:15

Abban a tisztességben van részem, hogy minden kibaszott reggel a tetves Bumerángot hallgatjuk a melóban. Fantasztikus érzés komolyan mondom. Ennél irritálóbb műsort még az életben nem hallottam. Volt már rá példa, hogy olyan böszmeséget mondtak mire rámarkoltam az ollóra és lassan, remegő kézzel emeltem a fülemhez, abban a reményben, hogy egy apró gyors mozdulat és így megszabadíthatom az agyamat a mindent felperzselő kíntól.
Hogy mi is az a Bumeráng? Jogos a kérdés, pár hete én sem tudtam volna. A Bumeráng az egyik kereskedelmi rádió „jópofa”, „vidám”, reggeli ébresztő műsora. Onnan ismerős, hogy Boros és Bochkor? Ugye hogy.
Ami leginkább idegesítenek, az a képességük, hogy direkt mennek rá az ember idegeire kora reggel, amikor azok a legsebezhetőbbek. Vannak kis rovataik, amiknek a főcímét énekelniük kell és az utolsó hangokat az emberi tűréshatár végéig eeeeel keeeeeeelll nyúúúúújtaaaaanííííííííííííííí! Persze. Mondjuk olyan adásuk is volt, amikor autódudákkal szórakoztak. Reggel. Gondolj bele,  hogy valaki a dugóban ül és közben ez megy a rádióban. Okos, mondhatom.
Van továbbá a mániájuk, hogy ha valaki belenyögi a telefonba, hogy hallelujah, akkor ők is. Énekelve persze. Csodás élmény két óra alatt kilencszer. És ezek közt az iszonyatos viccek és az erőltetett de-kurva-fáradt-vagyok-de-ez-egy-vidám-műsor-és-kell-a-pénz-nevetések. Az legalább ilyen rossz, amikor valami komoly témát hoznak fel, mert vagy alapból faszságokat beszélnek, vagy demagóg faszságokat beszélnek.
Na és a kedvencem? Rocker Zsolti, aki az egy dimenzióból kettőt csinál. Nem fér rá a Sas kabaré – Irigy Hónaljmirigy tengelyre (pedig ott lenne a helye), így az háromszöggé bővült. Idegesítő, erőltetett beszéd, ostoba fapoénok, egy antikarakter. Van, akinek ez tetszik?
De legalább megtanultam becsülni a Klasszik Rádiót!

Utolsó kérdés: Hallottatok már olyan reklámot, ami arról szól, hogy ketten egymásnak mondogatják/üvöltözik az adott termék nevét? Én már igen. Naponta többször is. Innen is gratulálnék a „kreatív” „szak” „embereknek”.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr884546489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2012.05.26. 13:39:27

És miért kell azt hallgatni? A főnök kedvence, vagy mi? Ha már kikapcsolni nem lehet, olló helyett inkább füldugót ajánlanék :)
süti beállítások módosítása