Pozitívság 03.17.

2011.03.18. 19:40

Ahogy most átnézem az előző bejegyzést, tegnap egy picit kapatós lehettem. De szerencsére sikerült írnom még éjfél előtt. Huhh! Ezt megúsztuk!

Tegnap, amikor munkában voltam, egyszer csak csörgött a telefonom. Egy régi ismerős volt az még a fősuliról. Fent volt Pesten és megkérdezte, hogy nem iszunk-e egy sört, vagy valami? Hát hogy a francba ne? Pláne Szent Patrik Kibaszott Napján! Egész nap volt bennem egy feszültség, hogy mi lesz, ha csak hazamegyek, kajálok, esetleg olvasok valamit, majd totál józanul hajtom álomra fejem? De szerencsére jött ez a lehetőség. Összejöttünk páran, csatlakozott Ívi is, a Lacik és akkor ott volt Meszy és legfrissebb barátnője, aki nagyon szimpatikus volt nekünk. Tehát egy fasza kis este van mögöttünk. Reggel semmi másnaposság, csak a jó emlékek. Például az, hogy rájöttem, a szintetikus drogoknak is nőneveket adnak, mint a tornádóknak. Vajon azért, mert egy durvább szakításnak, egy tornádónak és egy adag drogocskának is az a vége, hogy alsógatyában és fél pár papuccsal a kezedben ülsz az útpadkán és fogod a fejed?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr122750992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süttyő 2011.03.18. 20:43:32

héj úgy írsz rólunk mint valami ikerpárról vagy mintha egy kétfejű szörnyeteg lennénk!
persze a laci1, laci2 sem megoldás

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2011.03.18. 20:55:14

@süttyő: Nem tudom miért most akadsz ki ezen, mindig is így kezeltelek itt titeket, sőt, asszem volt egy bejegyzés külön erről. Akkor kellett volna hőzöngeni, ezt most már benézted.

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2011.03.19. 09:09:57

@süttyő: Amúgy természetesen nyitott vagyok minden javaslatra.
süti beállítások módosítása