Ukrán Dj

2010.04.17. 01:15

Na, ennyi! Valahol mélyen tudtam, hogy nem jó ötlet könyvről és filmről írni, de megtettem és rájöttem, hogy hiba volt. Ez a blog nem erről szól! Ha valaki könyvről akar olvasni, ott a könyves, filmre meg ajánlom a geekzet. Ennyi. Jöjjenek akkor a faszságaim.
Ívi ma akkora mosollyal jött haza, mint ide Nagykáta. Néztem is: „mi a fasz?” Hozott haza valami gyorskaját, de az ennyire azért nem jó.  És akkor elmondta, megkapta a beígért fizetésemelést. És még tízezret. És erre a hónapra visszamenőleg. Vidámság van. Én mondjuk most sokat fogok kiadni, mert irány a fogorvos, aki meg fog kopasztani, de reméljük cserébe nem bassza szét teljesen az arcomat. Ne féljetek, azért nem megyek csődbe, nem kell zsíroskenyerezgetnem hónapokon át. Amúgy szeretem a zsíros kenyeret. Paprikával.
Ma elindultunk kocsmázni, aztán rájöttünk, hogy péntek este kilenc óra van. Ergo esélytelen bármilyen közeli helyre kényelmesen bejutni. (Ha Budapesten akarsz kocsmázni, korán kell kezdened, vagy le kell adnod a szintet. Vagy fel.) Bolt, sör, haza pár ismerőssel. Beszélgetés, iszogatás, rötyögés, zene. Az este numero unoja:

-          Hogy nyomják az ukrán dj-ket!

-          Miért?

-          Mindenhova ki van írva: (UK).

Nem írom meg az illető nevét, mert akkora görény nem vagyok. De szerintem páran tudjátok. Hogy mit fogok most csinálni, így 1:11 – kor? Van még pár bontott sör, meg leszedtem az új Fablest. Pinocchio ököllel megy a Kéktündérnek? Kihagyhatatlan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr921928412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberfuker85 2010.04.17. 21:37:29

eezt én is megkaptam már : D kérdezi a tag melyik országban tolom...mondom neki UK...mi a faszt csinálsz Ukrajnában : D???na de ilyet... mindezt csak azért osztottam meg hátha a történetben szereplő vigaszra talál.amúgy meg kímélj meg minket az írói ars poetica-d keresésétől.nekünk olvasóknak az állandóságra van szükségünk, nem ígéretekre : D vegyél példát mátéról aki 1, mindennap frissít van, hogy többször is és 2, megígérted,hogy majd ha lesz alkalmad hirdeted a szájtját 'cserébe' de geekzet szolgáltál ma menüre a hokum.hu/ helyett ...

"amúgy szupi a műsor"
egy hűséges olvasó néző Balmazújvárosból

LacKoLa 2010.04.17. 22:25:53

nem vagyok benne biztos, hogy a kommentek száma a fő mérvadó egy posztnál

szerintem úgyis látod, hogy hányan olvasták el, és nem hiszem hogy akárki is fosnak találta. legalább egy félmosolyt biztos mindenkiből előcsalt, és akkor már megérte megírni.
az, hogy hányan kommentelnek, szerintem teljesen véletlenszerű. akár azon is múlhat, hogy milyen idő van... vagy hogy milyen a kedve a kommentírásra hajlamos embereknek... vagy azon, hogy néha benyög valaki valami teljesen off dolgot, és akkor arra reagálnak.

szóval nyugodtan írj könyvekről, filmekről, akármiről. csak gyakran, hogy meglegyen a mindennapi betevő

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2010.04.18. 08:54:03

@LacKoLa: Nem a kommentek aalpján mondtam, hanem másnap ránéztem a blogra, aztán rájöttem, hogy ez itt... Na mindegy.

süttyő 2010.04.18. 12:03:24

érdekes dolog ez a kommentelés, énis először késztetést éreztem hogy, megosszam veletek azt hogy mennyire felidegesített a másnaposok körüli hype, és amikor odajutottam hogy megnézzem, akkor azt tapasztaltam hogy idegesít minden egyes szó ebben a filmben, a karakterek nem kevésbé. lehet hogy az volt annyira élményromboló hogy magyar szinkronnal kezdtem el, nem bírtam végignézni. akkro most lemaradtam rengeteg szupi poénról? ajjaj
amikor azon agyaltam, hogy fel kéne-e emelnem a szavamat az ilyen limonádé filmek ellen, arra jutottam hogy kit érdekelne a véleményem(szerintem senkit), de most mégis megtettem, és kommenteltem.
látod, azis nagyban befolyásolja a kommentelést, hogy mennyire idegesít fel az adott poszt, és persze a lustaságot is figyelembe kell venni, meg az egyéni exhibicionizmust.
szóval szerintem jöhetnek még a könyves filmes dolgok

cyberfuker85 2010.04.18. 12:13:38

igen jöhetnek még filmes-könyves dolgok. könyves dolgokba úgyse botlik a mai tinédzser...csak a porn szájtok meg a közösségi oldalak...néha elolvasom egy-két (haverom) barátom blogját, akkor legalább ott legyen valami kult ajánló. a hangover bejött nekem. egyszerű movie semmi extra. kb az amerikai pite szintjén foglal helyet, és kb akkora hype-ot is kapott...semmilyen tekintetben nem idegesített fel a film engem süti kommentjeivel lehet írásra késztetni. : D
laci:ha gondod van a vicc mérővel, kérj a jacától egy társírói jogot és publikáld a hasáb menüben a WCs nénis novelládat szerintem megdobná a látogatottságot ha napfényre kerülne.és mivel úgyse lesz több komment ehhez a poszthoz itt egy remek befejező a spinoffhoz: cser anett férjhez megy.BUMMM!

jangamen 2010.04.18. 12:23:26

:) @cyberfuker85: nem számít bébi, van ez így. én így is úgy is feljövök ide ránézni néha mizujs a srácokkal, ettől függetlenül elkerekedett a szemem a geekz-en, mondjuk, ha őszinte akarok lenni, jól csinálják amit csinálnak.

de -és ezt egyszer röviden úgy is ki kell fejtenem- a geekz is olyan mint a sorozatjunkie. Eszmétlen mi munak van beleölve, winnie mennyi időt rááldoz, de -és itt most pl. engem alapul véve, aki azért néz "ezt-azt"- kurvára hidegen hagy az ottani posztok 90%-a. Ahogy az átlagnézők túlnyomó részét. A geekz is ilyen, meglehetősen mélyre merülnek, én ezt nem akarom. Én egy ajánlót akartam, ahova feljössz, ötletet kapsz, ennyi.

Jó nagy OFF lett, ezért külön elnézést, egy szó mint száz, tessék frissíteni sűrűen, mert én olvasom. Neked meg külön puszi a hasadra papa.
süti beállítások módosítása