pocsék idő, pocsék poszt

2010.04.14. 07:52

Az inspiráció hiánya és a szar idő. Igen, mentegetőzök. Nem is tudom, mikor írtam legutóbb. Meg hogy az miről szólt. Ja, hogy nézzem meg? Nem rossz ötlet. Aham.
Fontos esemény a múlt hétről: elköltöztünk. Nem az otthonunkat csaltuk meg, hanem hűséges ám leharcolt számítógépemet cseréltük le, mert Ív kapott egy nagyon fasza csúcsmodellt. Mindent átmásoltunk, ami kellhet aztán ennyi. Nehéz volt elrakni a régit, de kárpótol, hogy ha valamire rányomok, arra nem kell egy – másfélé percet várni. És a sok helyen felbátorodva most töltöm a fullos Fekete Vipera sorozatot és a Waczak szállót. Ív utálni fog.
Egyéb események: nem voltam szavazni. Úgy terveztem, hazaugrok pár órára, bedobom a voksom meg egy sört valami arra hajlandó tesómmal, de ez nem jött össze. Az idő, az idő. Bánom, mondjuk nem a szavazást, hanem a hazalátogatást. Cserébe elvittük a fekete sátánt körmöt vágatni. Jól viselte.
Már többször említettem, hogy nincs sütőnk, amit gyakran egy durva arculcsapásként élünk meg. Enyhítendő a fájdalmat holnap átugrunk haverékhoz sütni valamit. Majd leírom, milyenre sikerült.
Végezetül egy fontos hír: ma reggel a polcokra kerül (Amerikában) a Fables legújabb száma és ezzel elkezdődik a Rose Red című történetfolyam.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr221919758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsiszo 2010.04.14. 09:56:08

Az sosem baj, ha nincs akkora inspiráció.. írj valamit és kész. Pl.: milyen helyekre érdemes ellátogatni, hol jó a kiszolgálás.. stb.
További szép napot!

Hayna 2010.04.14. 21:48:17

Bánhatod is. Gáborral is sörözhettél volna, ha már a nagy büdös fővárosban nem tudtok összefutni.
Gábor azt mondja, hogy aki képes bemenni az Akácfába, annak semmi félnivalója nincs a nyóckertől.
süti beállítások módosítása