Három nap - egy másnap

2009.11.16. 20:10

Megjártuk az Alfa-proxima rendszerből jött barátaink ideiglenes táborát. Először is elámultunk a téren, ami rendelkezésükre áll, majd ittunk, beszélgettünk és ettünk nagyon finom általuk replilált* pizzát. És ezt most nem azért írom, mert úgyis olvassák, hanem azért, mert ez a kibaszott igazság. Nagyon ütős volt az a kaja. És tényleg rengeteg piájuk van, de nem tudtunk érdemben segíteni, mert vittünk is egy minimál adag sört, meg nem voltunk eléggé állatfajzatok. Csatlakozott hozzánk egy emberke Siófokról/Bajáról/Pécsről (nem magyarázom el), és itt is maradt pár napig, sőt még ma is itt fog aludni, mert egy barátunkkal koncertre megy. Én ma alkalmatlan vagyok ilyesmire. Majd valamikor éjjel bezuhannak, addigra megcsináljuk nekik a fekhelyet, és olyanok leszünk megint, mint egy indiai utasszállító vagon. Tegnap is kitettünk magunkért, három város gyermekének voltak sörkuponjai. Megnéztük neten, hol lehet beváltani, aztán rájöttünk, hogy az nem az a hely, utána elmentünk egy másikhoz, ami zárva volt, aztán megint egy másik helyre tévedtünk, és azt a helyet meg lekocsmáztam, pedig az nem volt kocsma, hanem egy… nem tudjuk mi, de végül találtunk egy lepukkant és közben drága helyet. Szerencsére a sörkuponok megmentették az estét. Voltunk a Millenárisban is, mindent megnéztünk, ami ingyen volt. Tetszetős volt az is. Ma atommásnapos voltam - így a három napos piálás után - és Íviék elzavartak, hogy menjek dolgozni. Utólag örülök neki, mert nem lett volna jó szabadnapot ilyesmire ellőni. Ha hétfő, akkor jó hírek. A lazulós munka esélytelen de cserébe lehet, hogy december közepén kirúgnak. Nem baj, legalább lesz, ami ösztökél a munkakeresésre. Könyvtárakat nézegetek, most az a dreamjob. A Tarantino forgatókönyv beváltotta a reményeimet, csak az a baj, hogy nagyon gyorsan fogok végezni vele. A srácok az IT-ről tettek egy hatalmas lépést szavazás ügyben, még a falnak is majdnem nekimentek. Tudom, gyenge a mai bejegyzés minősége, de nem sokat aludtam, és már türelmetlen vagyok. Ja, tegnap voltunk még Bem moziban is, de csak ittunk. Az volt az utolsó program, ott már rengeteg baromságot hordhattunk össze. Ezzel mára ennyi, holnapra összeszedem magam.

 

* from Star Trek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr951530146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2009.11.18. 06:46:32

Vagyis úgy rúgnak ki, hogy ne kelljen ünnepet fizetni?
Ennyit a munkáltatókról....

Chery 2009.11.18. 11:00:38

Jó reggelt Jaca, Ív, Cyberfukker és mindenki más! Eljutottam ide is és rendszeres olvasó és kommentelővé léptettem ki magam mától! Üdv Kiskőrösről ahol most süt a nap!-szépen ügyesen!!!

Seri
süti beállítások módosítása