Ívi In Triple Trouble!

2009.10.20. 19:28

Az én életem most csak az ingázásból és a munkából áll, ezért írok Íviéről. Nagy bajban van a drágám. Nem nagyon tud dönteni, hogy mi legyen vele. A.) mehet szerdán és csütörtökön tréningre, majd tíz napos próbaidőre, nyomtatópatront árulni. B.) mehet csütörtökön City Bankos munka második fordulójára. C.) Mehet valamikor Wam Design Centerbe önkénteskedni, de csak teljes munkaidőben, valami minimális pénzért (mert ingyen nem dolgoztathatnak). A legviccesebb, hogy A. és B. is későn szólt vissza Ívinek. A-nak múlt csütörtökön kellett volna és hétfőn tette, B-nek Hétfőn kellett volna, és kedden tette. Egyik szólt volna időben, és nincs Triple Trouble, csak pórias Double Troube, ami mégsem hangzik olyan.… tökösen. Szabad ezt írni? Mindegy, már marad. Szóval végső soron ez ilyen öröm a mitismondtamaszállóigékről? – dolog, igaz, szerintem csak én örülök ennek.
Úgy áll a helyzet, hogy most még Rigli élete is izgalmasabb. Ma kapott szénát, magokat és forgácsot, de még nem bontottuk meg őket, majd ha az előző csomagok elfogynak. Lassan a képzeletemhez kell folyamodnom, mert ez így nem élmény, meg nem „kalandokanagyvarosban”. Ívi pár hete nézett egy titkárnői munkát a sugártudományi intézetnél. Holnap leírom, hogy mi lett volna, ha felveszik.

 

Szolgálati közlegény:

Mindenki, aki kihasználja a komment felületet saját belső-blog üzemeltetésére, illetve az én alkoholhoz való viszonyom minősítésére, kegyetlenül ki lesz moderálva. Első figyelmeztetés Buksik!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr381463807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2009.10.20. 20:44:25

Ha kimoderálsz, nem kapsz rakott krumplit!

cyberfuker85 2009.10.21. 00:13:43

Ha kimoderálsz, nem kapsz majd képregényeket!
kemény nap ez így is már és neked még ezzel is meg kell birkóznod. poor child ; - (
süti beállítások módosítása