visszatérési kísérlet

2012.01.14. 12:59

Mi is történt velem, mióta nem írtam? Nem sok. Arra ugye emlékszünk, hogy nincs már munkám. Aztán picit leeresztettem. Jött egy minimális depresszió, pizsamában töltött napok, még inni sem volt kedvem! Blogot sem írtam, a pozitívság bele is pusztult ebbe a hullámvölgybe.
Az mondjuk vicces volt, hogy január elsején páran ideklikkoltak, biztos valami évértékelő reményében.
Úgy érzem kezdek kilábalni. Elkiabálni nem szeretném, mert munkám továbbra sincs. Viszont sikerült végre elintéznem, hogy legyen itt bejelentett lakcímem, tehát irány a munkanélküli iroda, aztán jöhet a segély! Erről az alábbi versike ugrott be:

 Nagypapa óvszerrel seftel,

Lyukat fúr mindnek tetején,

Nagymama magzatokat hajt el,

Te jó ég, csak úgy dől a pénz!

A bátyám misszionárius,

Megesett nőknek ád reményt,

Öt fontért neked ád egy szöszkét,

Te jó ég, csak úgy dől a pénz!

(Neil Gaiman : A völgy császára – részlet)

 Ezen kívül ami még említésre méltó, hogy a héten ittunk a Káoszbrigáddal. Ők is lassan felnőnek. Már hallatszott egy-egy „nem iszok többet, holnap meló” kijelentés. Azért most is kitettek magukért. Volt autón ugrálás, üvöltözés (Erzsébetváros már ismeri az új Kapát és Pepét), vedelés. Egy helyről ki is penderítettek minket. Nagyon jó móka volt. Már az első kocsmában Évi azt súgta nekem, hogy: „Fiatalok vagyunk!” Aztán kuncogott a söre mögött. Másnap ment dolgozni, akkor már nem volt annyira virgonc, de továbbra is mosolygott, amikor az előző estére gondolt.

Ma tartjuk szokásos Év eleji házibulinkat. Nagyon be vagyunk zsongva, fasza lesz!
Megpróbálok mielőbb jelentkezni, szerintem olvasmányélménnyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr573545137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2012.01.17. 15:23:36

pedig a te fizetésedből nem lehet ugrálni
süti beállítások módosítása