A jól megérdemelt pihenés

2011.07.28. 10:02

Az életem elkövetkezendő néhány hete, annyira vázlatosan, amennyire csak lehet.
Ma és holnap dolgozok, aztán három hét szabadságon leszünk Évivel.
Szombaton összepakoljuk a cuccainkat, csomagolunk, visszaváltjuk a két év alatt felgyülemlett üres üvegeket.
Vasárnap átköltözünk az új helyre. Lesz segítségünk, fuvarunk satöbbi, de azért számítunk a vérre és verejtékre.
Hétfőn kifestjük az előző albérletet. Közben fogyasztjuk az üvegpénzen vásárolt söröket, hogy igazi munkás legyek.
Kedden még ránézünk az előző albérletre, hogy szépen szárad-e, illetve visszatologatjuk a bútorokat, átadhatóra sikáljuk a terepet.
Szerdán délig alszunk, barátkozunk az új hellyel, törődünk Rixi Baratheonnal (Ez az új neve, miután megnéztük a Trónok Harcának első évadát.), mert kelleni fog neki a szeretet a megváltozott életkörülmények és az elkövetkezendő napok miatt.
Csütörtök reggel indulunk autóval egy mini-Európa túrára. Autózás, tájak, tengerpart, hegyek. Egyszer alszunk ágyban fedett helyen, ezen kívül sátor, kocsi, szabad ég alatt. Most nézem, hogy talán nem is írtam, amikor felmentünk egy „hegyre” Budaörsön. Én azóta rajta vagyok, hogy akarok aludni a szabad ég alatt. Csak egy hálózsák, egy pokróc, egy szökött gyilkos, én és a csillagok.
Vasárnap visszaérünk.
Innen van még két hetünk. Ez idő alatt belakjuk az új helyet, megyünk Siófokra, talán Lópokrócra is, strandolunk valahol, új blogot indítok, olvasok. Lesz néhány ivászat is, mert tartunk egy szolid lakásavatót, illetve ketten is külföldre mennek ősztől, el kell őket búcsúztatni.
Ezek a tervek. Szerintem itt a legközelebbi bejegyzés a túra után várható (jó egy hét múlva). És akkor indul majd az új blog is párhuzamosan. És érlelődik a harmadik blog, de ahhoz nagyon sok meló fog kelleni. Ez van, már nem tudok mit kezdeni a rengeteg cetlivel, amikre az ötleteimet írom. Minden jót!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr453106542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2011.07.28. 15:18:29

A szökött gyilkos miért kell a szabadtéri alváshoz?
Minek neked 3 blog?
süti beállítások módosítása