kilátó

2011.03.31. 10:19

Tegnap munka után kimentünk páran a kilátóra, ami a szomszéd utcában van. Ittunk egy-két sört, dumáltunk és gyönyörködtünk a kilátásban. Aztán hazaugrottunk falatozni, végül az Akácban kötöttünk ki. Nem vittük túlzásba szerencsére, de azért hosszú lesz ez a nap.
Van sok olvasmányom, most a Pratchett megy, aztán kiolvasom a Hellboy: Leláncolt koporsó és egyéb meséket. Arról is írok majd olyat, mint a Polgárháborúról, mert azt élveztem megírni. Remélem olvasni is jó volt.

Rengeteget mókáztunk tegnap, csak már nem nagyon emlékszek a viccekre. Az ér, hogy összességében jól éreztem magam? Na jó, itt egy:

- A baseballsapkát csak normálisan szabad hordani, mert a hátrafelét és oldalrát lefoglalták a rapperek és az értelmi fogyatékosok… az előre meg a golfozóké. Tehát baseballsapka = Nem menő!

- Olyan ez, mint a vörös csillag. Nem lenne vele semmi gond, csak sajnos foglalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr962787541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

motymoty 2011.04.20. 16:17:09

Nagyon jó meglátás, tetszik. :)
süti beállítások módosítása