Nyúlszar

2009.10.02. 10:43

Igen, tegnap nem írtam. Ez van. Állásinterjúzgatunk, várunk. Ívi ma is megy, én meg csak döglök. Megpróbálok angolra fordítani, akkor még elküldhetném egy elég jó helyre my CV (hoppá, az már angol). Ívi most krízisben van, mert tegnap hívták, de nem vette föl, mert le volt némítva, aztán meg írtak neki, most akkor ő hívott, de arra nem reagálnak, és lehet, hogy kutyusról van szó. Para. De egy életre megtanulja, NE HAGYD LENÉMÍTVA A TELEFONT! Eddig úgy volt, hogy gyűlölöm a mobilt. Szívből, lélekből. Most is rühelem, de most már értem, hogy nélkülözhetetlen. Tévedés ne essék, még mindig nem tartom épelméjűnek azt, aki hetvenezerért vesz mobilt, csak mert kitörli az ember seggét vagy legalább annyit csinálna, de nem, ehelyett csak kitartóan és rendszeresen elromlik.

Breaking News! Ívit utolérte a főnöke, nem kutyusról van szó, hanem a szórólapozás (mert hogy úgy reklámozzák a kutyaőrzést) részleteiről.

Most így ennyit. Ja, ez lesz az új betűtípus, nem csak a múltkorit adtam így elő. Meg lassan csinálok valami designt. Nagyon lassan, ahogy magamat ismerem.
Nézegettem a statisztikákat, hogy hányan meg hogyan nézitek az oldalt, és arra kell rájönnöm, hogy van egy masszív, húszfős olvasói táborom. Köszönöm nekik/nektek, hogy kitartóan rááldoztok napi 2-3 percet, hogy elolvassátok a faszságaimat. Lehet reklámozni, és ha nagyon sokan lesztek, elhelyezek pár hirdetést, amiből a hétvégi bebaszásokat már lehetne finanszírozni.

Nyuszi rendben van, szarik sokat, mindenhova.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr451422405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása