Figyelem! Csak erős idegzetűeknek!

 

Nagyon megijedtünk tegnap. Az eset úgy esett, hogy:

Éjjel hangos kaparászást hallunk. Rögtön be tudtuk azonosítani a linóleumot koptató hosszú nyuszikörmöket.

- Na, ez az új! A hajnali ketrecrágásról leállt, most egykor fog kaparni – gondoltuk. Párszor lepisszegtük, megpróbáltunk visszaaludni. Ívi később elmondta, hogy ő beépítette álmába a zajt, olyan formán, hogy a piacon akarta eladni vagy elcserélni Riglit. Később viszont eszébe jutott, lehet azért kapar, mert beakadt valahova, vagy valami baja van. Villany fel.

- Jesszusom! Mi van veled picikém? – hallom.

Ott ücsörgött a sarokban, a szája teli szénával, de úgy, hogy két irányba állnak ki a szálak. Mintha valaki fogott volna egy marékkal, és keresztbe akarta volna betolni neki. Ív szépen kiszedegette, majd nézzük, hogy nem nagyon akarja kinyitni a száját. Bepróbáltunk egy kis csemegét, de elugrándozott. Szájzár, vagy mi a fasz? Megfogtuk, próbáltuk kinyitni, de nem engedte, hogy odanyúljunk, nagyon ugrált, rúgott, puffogott. Jó, ehhez mi kevesek vagyunk, gép be, internet, valami ügyelet, de kibaszott drága. Vajon mekkora a baj? Megbírja reggelig? Kétségbeesve ültem, néztem a kis buksit, ahogy szenved. Aztán arra leszek figyelmes, hogy valamit bököd az orrával. Te, mi a szar ez itt? – kérdem Ívitől. Kikotorásszuk, mert olyan nincs, hogy csak úgy büntetlenül benyúlkáljunk a kis szaroshoz. Egy hatalmas, undorító szőrcsomó, ami valahol megakadhatott a torkán. Most már jól van, megint eszik iszik szarik baszik. Nagyon megijedtünk ám, de szerencsére nem lett nagy baj. Happy End!

 

Nincs vége a posztnak, csak a történetnek. Még tolok egy gyors munka-helyzetjelentést. Ma volt Call Centeres munkán Ívi, holnap megy egy másikhoz, ahova én ma, meg holnap megy a mai második fordulójára. Remélem, tudjátok követni, mert én nem biztos. Ha bejön, hétfőn már dolgozik. Rendesen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr581417804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása