Megint a fizika!

2009.09.29. 14:03

Most nagyon rámentünk a telefonálgatós melókra, így hirtelen hat helyre küldtem el az önéletrajzom, meg van kettő, amihez angol nyelvű is kell, de azokra is fogok küldeni valamit. Máris behívtak valahova, holnap háromra, Ívi meg délelőtt megy. Majd meglátjuk...

Jobb a kedvem, így most jöjjön a már említett hülyevásárló történet!

Helyszín megint a bolt, az idő este nem tudom hány óra, de még mindig mocskos meleg van, csak már nem annyira. A városban aznap volt Kárpátia, mint minden évben, amivel semmi bajom, kell az ilyen buli is a sok, koktélozó nem mondom ki mi mellé. Jól feltöltöttük a hűtőket Kőbányaival meg Ászokkal, aztán vártunk. A figurák jöttek is, kérdeztük tőlük, milyen volt a buli, kedélyesen elbeszélgettünk, nagy átlagban jó arcok voltak. Aztán bejött három Nagyon Magyar. Én is magyar vagyok, büszke is vagyok rá (az esetek túlnyomó részében), de ezeknek a figuráknak a szemében, mi nem voltunk azok. Nem tudom, talán mert nem óbégatjuk lépten-nyomon, hogy vesszen Trianon, vagy mert egy siófoki éjjeli boltban dolgoztunk, tényleg nem tudom, fasz tud ezeken kiigazodni. Lényeg a lényeg, sörért jöttek. Aztán kiakadtak, hogy milyen párás a hűtő, lófaszt se látni! Csak egymásnak mondták (de kínosan ügyeltek rá, hogy halljuk), elkezdték harsogni, hogy a kibaszott zsidók, erre nem képesek, hogy letöröljék a kibaszott hűtőket! De majd ők, megmutatják, milyen a kétkezi rendes munka, megmutatják a kampósorrúaknak, hogy nem csak a pénztárgép nyomkodásából áll az élet. Mi csak röhögtünk, mert nagyon jól tudtuk (általános iskolai tanulmányainkból), hogy a hűtőben levő és a hűtőn kívül levő hőmérséklet különbségtől, és a levegő páratartalmától szinte ötven másodpercen belül megint olyan párás lesz a kibaszott hűtő, hogy lófaszt se lehet majd látni. Nem mondtuk nekik, mert úgyse hittek volna két bipsinek, inkább hagytuk, hogy emberünk eláztasson fél tucat zsebkendőt, aztán amíg nézi, hogy milyen kibaszott drága minden sör, megint arra lett figyelmes, hogy lófaszt se látni. De hát az meg hogy lehet? Hisz igaz Magyar munkával lett megtisztítva szerencsétlen hűtő az Idegen párától! Ekkor már talán sejtették, hogy rajtuk mulatunk, inkább kivettek pár Magyar sört, szó nélkül kifizették, semmi szevasztok, eltűztek.
Figyelem! Nem akarok politikai felhangot adni a dolgoknak, tutira pár balos vásárlónk is volt már ennyire hülye, ez az eset csak azért maradt így meg bennem, mert a szóban forgó úriemberek nagyon látványosan voltak ennyire hülyék.

Szerettem azt a melót, lehet elmegyek valami önvédelmi kiképzésre, és bevállalom itt is.

Kívánjatok holnapra sok sikert, Puszilunk mindenkit!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr951415546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása