Mások vagy másmilyenek?

2011.06.18. 21:44

Lehet, hogy sikerült az előző bejegyzéssel átlépni egy határt - ezt leginkább a reakciók teljes hiányából olvasom ki. Nem tudom, a már említett reakciók nemlétéből kifolyólag. Szerettem volna egy jót vitatkozni kommentekben, de úgy néz ki, nem találok olyat, aki elég erős, hogy szembeszálljon velem, akkor, amikor formában vagyok! (Iron Man 2 07 perc 25 másodperc) Mindegy, hagyjuk is a polgárpukkasztást. Térjünk inkább át konzervatívabb témákra. Ma volt a melegfelvonulás. Sajnos pont elkerültük őket. Nekem semmi bajom velük. Inkább a hülyékkel, akiknek nincs jobb dolga egy nyári szombat délutánon, mint kimenni és gyűlölni, utálkozni. Ez máshol tényleg egy jó móka, egy ünnepség. Itt maximum a mozgósított rendőrök védőfelszerelés-bemutatója. Tolerancia, csesszétek meg! Amikor meghallom ezt a szót (a toleranciát, nem a csesszéteket) egy nagyon jó sorozat nagyon szimpatikus főszereplője ugrik be. Kaliforgia harmadik évad, ötödik rész. Hank Moody író volt New Yorkban, alkotói válsággal küszködő író Kaliforniába. Ebben a részben meglátogatja egy rég nem látott haverja a keleti-partról. Elmennek piálni és nőzni, Hank haverja össze is szed egy nőcit, csakhogy kiderül, fasza van a menyasszonynak. Mit tesz? Behúz neki egyet. Hank természetesen megneveli, hogy ilyet nem szabad! A csávó meg nem érti, hogy mi történt a barátjával? Ennyire megváltoztatta Kalifornia, hogy neki az ilyesmi már nem is baj? Arról van szó, hogy nem érdemel egy transzi ilyen bánásmódot, csak azért, mert az, ami. Félreértés volt, ennyi. Neki is vannak érzései és egy öklös nagyon rosszul tud esni, leginkább a léleknek. Az arc már rég nem sajog, amikor az ember még a lelkében hordozza azt a fekete gombócot, hogy bántottak. Egy hülye fasz megütött. Miért tette? És a legfontosabb kérdés, hogy mit ártottam én neki? Sajnos ma ezen a csodás Magyarországon nagyon sok embernek ezt a kérdést kell feltennie magában, amikor este aludni tér.

Egy kis vidámság, hogy senki se távozzon keserű szájízzel:
A parlamentnél sétáltunk Ívivel, amikor egy nő felvette a telefonját, és azt mondta: „Itt vagyok valami templomná!” No comment.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr52996103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása