Tetszik vagy sem:

2011.06.03. 11:40

Blogfejlesztés! Eléggé irtózok a különböző fejlesztésektől, mert nem szeretek belenyúlni a forrásba. Ez leginkább fiatalkori traumákra vezethető vissza, még a commodore-os időkből. Tökéletesen begépelem, nem ütök el semmit és nem működik a dolog úgy, ahogy kéne. Átellenőrzöm ezerszer és még mindig nem. Káromkodok, de akkor sincs változás. Keményebben káromkodok, mire egy picit megnyugszom, de ezen kívül nincs változás. Otthagyom a picsába az egészet és tíz perc múlva már nem is foglalkozok a dologgal. Illetve az új designnal is sokat szívtam. Párszor elhangzott a bűvös mondat, miszerint: „Mi a kóchengeres rongybatekert apja faszáér nem működik, hogy baszná meg a nádvágó vietnámi kurva anyját?!”
Elkalandoztam. Most úgy gondoltam, hogy igen hasznos lenne a Like gomb, egyrészről reklám, másrészről látom, hogy mi tetszett kedves olvasóimnak és mi nem. Úgy érzem az előző poszt valahogy… sokkolt titeket. Nem tudom, de kell a visszajelzés és ez remek eszköz hozzá. Mert a komment fárasztó, meg regisztrálni kell hozzá, ugye. Talán lesz megosztom gomb is, mert ez a mostani fejlesztés nagyon pozitív csalódás volt. Három sort kellett bemásolnom egy helyre (először természetesen rossz helyre raktam), picit állítottam a magasságon és viola!
A hétvégén nem lesz frissítés, mert utazunk Lópokrócra, ovis ballagásra – no comment. Azért megpróbálok pozitívan viszonyulni a dologhoz, nem akarom magamnak elrontani a hétvégét durrogással. Megnézem a kicsik produkcióit, aztán bezabálok meg bebaszok. – legyen ez a mottó hétvégére! Addig szabad visszamenőleg is olvasgatni a blogot és like-olni mint egy megveszekedett őrült. Meg talán megosztogatni. Meglátjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr952953867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása