Még mindig szeretem a ZP-t

2011.05.19. 10:56

Tegnap voltunk Mystery Gang Trió koncerten a ZP-ben. Nagyon jó kis rockabilly buli volt és utána is maradtunk még ropni. Fantasztikus volt nézni, hogy milyen sok ember mennyire jól érzi magát, köztük mi is. Mennyire jó táncolni, néha inni egy-egy sört, régi ismerőssel találkozni és megbeszélni, hogy lasertagezünk majd és levadászom, mint egy kutyát. Nincs balhé, mindenki haver. És még kulturált vécé is volt. A mulatozás után befaltunk egy kis műanyag kaját, szép csendben hazakullogtunk, kiengedtük Rixit és aludtunk. Mélyen és mosolyogva.
Ezt akarják most elvenni tőlünk. Amikor a színpadon őrültködő jampecekre néztem, egyszer beugrott, hogy az ötvenes években mennyire ki lehettek akadva erre a zenére az idősebb generáció tagjai. Ez a zene volt a lázadó fiatalság zenéje Amerikában hatvan éve! Érdekes párhuzamként hasított belém mindez és szerencsére nem felejtettem el, így most leírhattam nektek.
Végezetül annyit, hogy nagybőgőn dobütőkkel dobolni halálosan menő!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr282916222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2011.05.19. 13:39:13

Nem támogatja a főváros vezetése a Zöld Pardon bezárását - tájékoztatta Szűcs-Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-t. Mint fogalmazott, a szórakozóhely bezárását a főváros "apolitikus" lépésnek tartja. Hozzátette: a valódi, közismert országzászló egyébként is a belvárosi Szabadság téren állt.
Most lehet szidni a Tarlóst :))
Egyébként ahhoz képest, hogy kevesen laknak arra, sokan panaszkodtak néhány éve erre a zöldizére... Főleg az éjszaka az utcán részegen ricsajozó fiatalok miatt.

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2011.05.19. 13:52:49

@Hayna: Igen, ezt örömmel olvastam, hogy van remény.
Pontosan hányan panaszkodtak pár éve? Vagy úgy nagyjából? Hozzávetőlegesen? Százan? Ketten? Ezren?
Az utcán ricsajozó fiatalok pedig nem feltétlenül a ZP-ből áramlottak ki. Mint már említettem van arra néhány koli. És fejtegettem már előző alkalommal, hogy ezek a fiatalok csak hangosabbak lesznek és egy sűrűbben lakott helyen fognak hőzöngeni.
süti beállítások módosítása