kommentek -> inspiráció

2011.02.23. 18:39

Tegnap elmentünk moziba, megnézni a Félszeműt. Helyette megnéztük a Király beszédét. Jó film (a kritikai írás valahogy nem az erősségem, maximum, ha alázni kell), és úgy tűnik, hogy Ívivel szeretjük a történelmi-politikai drámákat. Anno a Frost/Nixon is bejött nekünk. Meglepő, de ez olyan műfaj, amin tudunk izgulni. Ez az őrület, nem a félkezes taps hangja. Majd körül kell nézni hasonló filmek után. De a Félszemű azért még rajta van a listán a Fekete Hattyú mellett. Olyan furcsa érzés, amikor jó filmek is vannak a moziban, nem csak a trágya.
Ma elkéstem a munkából. Szarul állítottam ébresztőt, de végül nem volt nagy gond, megeshet ez bárkivel és ezt szerencsére a munkatársaim (nagy része) is jól tudja, természetesen tisztelet a kivételnek. Annak azért örülök, hogy vannak köztünk hibátlan félistenek is. Ezt a nem is tudom, hány percet meg majd ledolgozom valamikor. A munka megy, összességében jól érzem ott magam. Vannak kisebb zökkenők, de nem kell törődni velük, hanem fejet felszegni, kihúzni magunkat, a célra összpontosítani és nyomás! Előre!
Igen érdekes kommentek jöttek manapság, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül. Egy régi cimbora kaptat kifele a lelki válság mély, meredek és sötét völgyéből. Sajnos borús Albionban tevékenykedik, ezért kerülhetett ilyen mélyre. Idehaza egy kétnapos ivászattal megkapta volna a válaszokat a nagy kérdésekre, amiknek kutatásába ennyire alámerült.  Lábadozásának örülünk, csak ne tudja le egy bejegyzéssel a dolgot! És a központi kérdés, ami kimaradt a beszámolójából, hogy végül megmaradt-e az a fránya mutatóujj? Választ várunk!
Másik komment-élmény az, hogy végre anyu is tudott egy jót írni.

 

"Most jöttem rá (előbb is rájöhettem volna), hogy miért is vagy oda annyira azért a kis fekete nyúlért.
Mert hasonlít rád!
"gyönyörű szép, csintalan, sokat rosszalkodik, de gyakran nagyon kedves- bújós is. Szóval jól megvagyunk vele."
Ez tökéletes jellemzés rólad, vagyis arról, aki voltál... apád egy ideig csak úgy beszélt rólad - amikor te még nem értetted, hogy "a kis fekete". Mint ez a Rixi."

 

Ez tényleg elsőszámú, profi munka, megemelem a kalapom! És ne félj, kijavítottam a hiányzó s-betűdet, tudom, a szívedre veszed az ilyesmit.
Most bedurrantok (feltekerem a fűtést), csinálok egy teát, berakok egy Snow Patrol albumot és olvasok.
Gyertek legközelebb is, mert megöljük a Telet! Épp itt az ideje.

Mért írok néha többes számban magamról? Jól rémlik, volt már ilyen problémánk?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr912685747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberfuker85 2011.02.23. 19:09:36

direkt nem akartam lelőni a poént,hogy fenntartsam az érdeklődéseteket. ujj van, köröm nő és meglepően egészséges. ami viszont az ujjbegyemben van érdekes, nyugtalanító zsibbasztó fájdalom félő egy életen át kísérni fog emlékeztetve a tragikus napra amikor (hatalmas mázli,hogy nem 100%osan) elválasztottam az ujjam a testemtől. a black swan elég jó film engem tökre lekötött.
a politikai drámákat meg nem szeretem helyette nézek inkább svéd szakácsokat xd terjesztem az igét amúgy wowos körökben és bejön nekik : D

kófic 2011.03.02. 18:54:52

a Fightert is ajánlom... Christian Bale simán lejátsza a főszereplő Mark Wahlberget... megint csonttá fogyott a szerepért,ráadásul néha eszméletlenül hasonlít a Primus énekesére... meg érdemelte a két Oscart is a film nagyon jó
süti beállítások módosítása