Tudsz jobbat?

2010.09.11. 12:07

A hétvégét megint a távoli Tótkomlóson töltjük. Ívi most elment fodrászhoz, délután – este pedig osztálytalálkozója lesz. Volt a héten interjún. Könyvtár/művelődési ház, nem sok esélyt lát, de már annak is örül, hogy behívták. Végül a volt munkahelyén hozzájutott némi pénzhez is és megpróbálta ebből a kilépésből a legtöbbet kihozni. Reméljük, hamar talál valami vállalható munkát.
Én kapok céges előfizetést, ha jól tudom a jövő héten már elintézzük. Ezerforintos havidíj, ami lebeszélhető, hálózaton belül ingyenes, hálózaton kívül húsz forint, másodperc alapú számlázás, korlátlan adatforgalom. Tudsz ennél jobbat?

- Pina.
- Oké.

Az adatforgalom nagyon birizgálja az agyamat. Nincs rá szükségem, mert van netem, de akkor is. Ha korlátlan adatforgalom, azt azért ki lehetne használni… csak mire? Meg ha élnék vele, akkor kellene valami vállalhatóbb telefon. És itt a bökkenő. Elvből nem akarok tízezernél többet adni egy telefonér, pláne ha nincs is rá szükségem. Egyelőre szerintem leszarom. Most írnék az olvasmányélményekről, csak ahhoz látnom kéne a könyvespolcom. Szóval sztornó. Történtek még kalandok, de nem írom le, mert már ezerszer volt ilyen (Akácfa, stb…) és nincs értelme. Mostanában még ritkásabb lesz a frissítés (igen ennél is!), csak akkor írok, ha valami tényleg olyan történik, vagy valami jó ötletem támad.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr762288337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dittike 2010.09.12. 21:19:13

www.expressz.hu/mobil_telefon_kommunikacio/mobiltelefon/hirdetes-22359944/

Brutálisan jó telefon, ilyen van nekem is, csak ajánlani tudom! Nézd meg!
süti beállítások módosítása