Valakinek volt a valamije

2010.08.17. 23:28

Mostanában volt valakinek a névnapja. Erről eszembe jutott valami. Lehet, hogy az ismerőseimnek feltűnt már, de manapság valahogy kimaradok a köszöntős dolgokból. Miért van ez? Mert nem maradok ki a köszöntős dolgokból, csak máshogy intézem, amennyiben intézem. Mióta bejöttek a képbe a közösségi oldalak, túl könnyű lett az ember dolga. Itt meg lehet nézni, hogy kinek mije van, kiírjuk üzenőfalra, hogy „Isten éltessen, baszódj meg!” és a dolog letudva. Ez így valahogy elvesztette a hitelét, legalábbis szerintem.
Na de régen! Mivel nem látta az ember mind a két-háromszáz ismerősének a dolgait, lecsökkent a köszöntések száma. De ezáltal tényleg tudhattad, hogy akik köszöntenek komolyan gondoltak rád, mert eszükbe jutottál, illetve egy-egy dátumot is megjegyeztek, nem csak a Napi Netes Rutin (NNR) részévé váltál. Esetleg egy haver szólt, hogy kapjatok fel egy üveg vodkát és törjetek rá az illetőre. Kevesebb, de minőségi köszöntés!
Nem arról van szó, hogy az illető ne lenne hálás mindenkinek, aki kiírta ma a nevét az üzenőfalra, vagy esetleg privát üzenetben kedveskedett neki pár sorral. Az ilyesmi is sokat jelenthet ebben az elkurvult, személytelen világban, sőt, biztos előzött már meg néhány hídugrást egy-egy jókor elhelyezett istenéltessen. Ez is több mint a semmi és ilyenkor, ha csak fél percre is, de gondolunk egymásra. A fent leírtak csak gondolatok, melyek épp napvilágot láttak az esemény apropójából.

 

Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám… legalább fél percre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr212229322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChaosCaptain 2010.08.20. 11:30:28

ezt sajnos én is kihagytam, BOLDOG NÉVNAPOT JACABOY !
ezt a valamilye-t viszont javitsd, mert nagyon kikapsz Haynától...

Nem jöttök Siófokra ma? Kiscsillag lesz a hajóállomáson, és a kopasz fickó meghív valami rendes ital(ok)ra .

LacKoLa 2010.08.20. 14:46:59

váov, tényleg lesz itt Kiscsillag, de viszont csak holnap.
meg lesz Alma együttes is, lehet pogózni mint a vadállat! már látom is magam előtt a kiütött fogakat, lezúzott bokákat, belilult combokat

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2010.08.21. 12:11:38

@ChaosCaptain: Ezt mindig elbaszom, most pláne sikerült, mert vagy tizedjére sikerült csak kiraknom a bejegyzést - szopakodott az internetünk, de valami förtelmes módon. Egyik pillanatban hasított, aztán amint rányomtam, hogy "Publikál" - belassult és nem tudta elmenteni a dolgokat. Vagy még előtte. A Kiscsillagot pedig ki kell hagynunk, mert Tótkomlóson vagyunk. Itt volt helyette egy Jó Kis United. A vicces benne, hogy én élveztem.

süttyő 2010.08.22. 03:53:05

olyan szokott lenni hogy united plays jazz, de ez mégnem működik úgysem hogy te bekiabálsz félrészegen, hogy szeretnél valami miles davis-t hallgatni, mert csak hülyének néznek. ajj megint feltörtek a saját élmények

cyberfuker85 2010.08.22. 16:20:07

isten éltessen husikám
süti beállítások módosítása