Az agyamnál fogva vezet

2010.06.30. 19:22

Oh, és még valami…

Amikor vasárnap éjjel kint voltunk és dumálgattunk, beszéltünk a blogon írtakról (ha már itt nem kapok visszajelzést – igen, ez most szemrehányás volt), miszerint Anyu mennyire ismeri el az érdemeimet. Ekkor döbbentem rá, hogy lehet, Anyu ezt direkt csinálja. Hogy felhúzzam magam és többet hozzak ki a dolgokból. Mondjuk, engem a kíváncsiság hajt leginkább. Így visszagondolva ez a nyelvvizsgánál is motivált. Mit fog kitalálni? Tegyük fel, megcsináltam a szerencsémet, hatalmas villám van a Rózsadombon, asszony, kölykök, kocsi, medence, stb. Anyu körüljárna mindent, egyesével megvizsgálná a legapróbb részleteket, odajönne hozzám, mélyen a szemembe nézne és azt mondaná:

- Szörnyen sovány vagy!

Nem is, inkább azt, hogy:

- Nagyon véreresek a szemeid. Nem tudsz aludni, mi?

Csak legyünk már ott…

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr672121467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2010.07.01. 20:30:38

Ha majd hatalmas villád lesz a Rózsadombon, asszony, kölykök, kocsi, medence stb. (álmodik a nyomor), és engem is beengedsz (el tudom rólad képzelni, hogy nem, amennyire lelkesedsz azért, hogy meglátogassalak) - akkor megkeresem a legkisebb szobát abban a csodapalotában, és oda beköltözöm.
Csak nem dobsz ki?
Nem is vagy sovány, Peti nálad is soványabb, de ő nem telefonálgatással tölti a munkaidejét. A véreres szemeddel meg törődjön a feleséged, a kozmetikusod, vagy a szemorvosod.
Egyébként miből lesz csodapalotád? Gazdag rokonságod nincs, csalni-lopni nem tanultál (vagy tudtom nélkül mégis?), eszed nincs annyi - és még képregényt rajzolni se tudsz... :)))
süti beállítások módosítása