ajánló

2010.04.01. 08:51

Tegnap házibuliban voltunk és platty vagyok, mint a fos. Ami a legszomorúbb benne, hogy ez nem áprilisi tréfa. De legalább jól szórakoztunk, dumáltunk, táncoltunk, ittunk, voltak jó arcok, de sajna faszkártyák is, ahogy ez lenni szokott. Ha sikerül megszerezni egy koma fényképét, akkor olyan poénnal szolgálok, hogy be is szartok. Iszonyat zenével elzavartak minket, de talán jobb is, mert ma munka, oda kell tenni magunkat, áldoznunk kell a GDP oltárán. A beígért szörfözésről legközelebb, mert így másnaposan ez elkapkodott és átgondolatlan lenne. Hogy én milyen felelősségteljes vagyok, nem? Képregény-fronton is alakul valami igen érdekes, ami szakdogába való, erről is legközelebb.
Abbahagyom, mert kezdek olyan lenni, mint egy kibaszott filmelőzetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr341886073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2010.04.01. 09:33:18

Fiacskám, a stílusod valahogy nem javul, sőt..! Egy magára valamit adó lektor (cenzor) ennek a szövegnek 3/4-ét kihúzná, és igaza lenne.
Valami baj lehet a mostani ún. fiatal értelmiség szókincsével...

LacKoLa 2010.04.02. 09:35:15

@Hayna: én viszont pont az ilyen stílusú bejegyzéseket bírom, sokkal szórakoztatóbbnak találom, mint a normál szöveget. ha káromkodásmentes szöveget akarok olvasni, akkor kinyitok egy Hétszínvirágot.
amúgy melyik szó verte ki a biztosítékot? a "faszkártya"? :)
süti beállítások módosítása