Még jó, hogy nem ígértem semmit, mi? Nem nagyon akarok írni, mert ez a tipikus nincs semmi – bejegyzés lesz, de azért megteszem, nehogy elpártoljatok tőlem. Meg azért nem írok mostanában gyakran, mert egyéb dolgok vonják el a figyelmem, de nem kell beszarni, megszűnni nem fogunk.
Ívire nagyon büszke voltam, mert levezényelt hétfőn egy háromszáz fős kiállítás megnyitót, viszont a főnöke faszkorbácst érdemel, mert másnap balhézott. Nem mennék bele a dolog részleteibe, csak annyira, hogy nem tudom, azaz ember gonosz, kapzsi, ostoba vagy mindez egyszerre. Valószínűleg a legutóbbi.
Kínzó kérdés: Vajon melyik „kulturális” rendezvényhelyszín akarja magát abból eltartani, hogy sorra bassza át és perli be az ügyfeleket?
Nem válaszolom meg, mert kapnám az idézést én is. Majd ha végre csődbe mennek - amire szerintem nem kell már sokat várni.
Világvége Hétvége. Megyünk Bajára, ahol… nem titkolom, iszunk. Sokan. Sokat. Annál is többet. Kitomboljuk magunkat, ami már ránk fér egy ideje. Főiskolás happening lesz, régi cimborákkal, kolis őrültekkel. Nem hiszem, hogy lesz beszámoló, mert valószínűleg megint blackoutom lesz. Pénteken késő este érünk oda, egy-két welcome drink és alvás, mert a premier másnap lesz. Szombaton ebéd a Serranoban, ami egy nagyon odabaszós bajai étterem, ha arra jártok, nézzetek be! Aztán este megsemmisülés. Vasárnap késő este fuvarral vissza. Így lesz ez kérem alássan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr71767114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberfuker85 2010.02.20. 05:12:55

én is akkor életjelet adok magamról. lélekben veletek leszek baján : ) amúgy meg itt sincsen semmi visszamenőleg 3hónapra igényeltem 2 segélyt :D ez majd jól megdobja a bankszámlám nem mintha nagyon apadozna és az önéletrajzom postázgatom mindenhova. igen még mindig. jelenleg kórházas store keeper meg brmi típusú melókat nézegetek de itt áprilisban van vége az adózási évnek, ha addig nem is lesz melóm azután tuti. támogatásokat osztogatnak éves költségvetéseket kapnak mindenfele ergó lesz pénz embereket felvenni mindenhova az a állami intézményekbe meg egyéb helyeken multiknál és ki tudja még hol. addig is szerényen élünk nem partyzgatunk. addig ezt hallgatom randomstuff.filmbuzi.hu/post/395621968/i-need-a-dollar-a-dollar-a-dollar-thats-what-i
nagy zene!
és amúgy az entourage készítőinek új sorija (HBO garancia a minőségre) megnéztem a pilotot és leesett az állam.azt éreztem mint a misfitsnél, hogy na ilyen még nem volt.vagy ha igen annyira jó volt,hogy nem árt belőle még egy.a bejegyzéshez kapcsolódoan: esti welcome drink?kit akarunk becsapni:D wájp lesz:D hiányoztok ;((
puszipacsi
süti beállítások módosítása