És hol a Pókember?

2009.12.01. 18:44

Most nem fogok a frissítések gyakoriságával vagy nemgyakoriságával jönni, mert ezt majd megbeszéljük, ha lezárom a szavazást – ami hamarosan bekövetkezik. Akkor most egy picit a mindennapjainkról. A hétvége kellemes volt, a pihenés és idill jegyében tellett. Megnéztük az őzikéket. Igaz a legenda. Nagyon szépek, és közel jönnek. Annyi hülye kutya után mondjuk nem csodálom. Főzőcskéztünk - tárkonyos raguleves és spéci csirkemell rizsával, igen rizsával! Nagyon jó volt mindkettő és még csinálunk ilyeneket, ha már megvettük a hozzájuk való fűszereket iszonyat drágán. Voltam HungaroComixon is. Megvettem amit akartam, csak a két legutóbbi Pókembert felejtettem ki – FUCK! ASS!
Ma kezdtem az új munkahelyen. Eddig jók a tapasztalataim, egy darabig még betanulok. Mindenki kedves, segítőkész. Nagyon családias a hangulat, a rendszer, amiben dolgoznak, sokkal jobb, mint amihez eddig szerencsém volt és nem veszik annyira kínosan komolyan magukat. Legalább is így első blikkre.
Mindenki kedvenc rovata jön, az „Olvasmányélmény” – Juhúúú!
Tehát az Elveszett próféciák. A karakterek odabasznak, a keresztény mitológiát úgy értelmezi ahogy kéne, ha az egész igaz lenne, a poénok ütnek. Mi kell még? Izgalom? Nyugi, van. Nincs kapkodás, de így is nagyon jó a cucc ritmusa. Tökéletesen egészíti ki egymást a két író és közben még mindig rájuk lehet ismerni. Nem tudok negatívumot. Igaz, most vagyok kb. az egyharmadánál, de nem hiszem, hogy baj lesz. Ha valaki olvasta, megoszthatja tapasztalatait kommentben, csak ne spoilerezzen!

Ennyit mára. Ha hétvégére tervez valaki valamit, akkor szóljon mielőbb, hogy ne azért igyunk, mert muszáj, hanem azért, mert egész héten vártuk.
Most akkor szavazni bátran, ha bedobtad már a cédulád akkor kommentben lehet további állást foglalni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr261566969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2009.12.03. 07:44:10

Nem kellene egy könyvtárosnak valami igazi IRODALMAT is olvasni? Ha már értelmiség...
süti beállítások módosítása