Galambok és őzikék

2009.11.28. 10:03

Reggelt mindenkinek! Ez most nagyon vegyes lesz, mert van pár dolog a fejemben. Felvettek az új helyre. Egy az egyben azt fogom csinálni amit a másik helyen, csakhogy jobb pénzért és sokkal közelebb. Pár hónapig csak megbírom.
Tegnap este kinéztünk kicsit a világba. Beszélgettünk idogáltunk, elvoltunk a barátainkkal. Most meg zavarnak a galambok a padláson. Valami rumli van ott, mert nagyon mocorognak. Remélem valaki rájuk hívott egy csapat macskát. Vettem tegnap egy fasza könyvet, Terry Pratchet és Neil Gaimen közös munkáját, az Elveszett Próféciákat. Még csak az elejébe olvastam bele, de ígéretesnek tűnik. Kibaszott galambok! Hát nem fölöttem pipiskednek? Oké, megpróbálom kizárni őket.

Jó ránézni Ívire. Még fekszik, és örül, hogy aludhat, ameddig csak akar. Az ágy, meg a takaró, a párna nagyon alapvető dolog és ilyenkor jó látni, hogy ennyire lehet örülni nekik.
Jöjjön a kötelező mitcsinálunkahétvégén? – rovat. Ma este kiállításmegnyitó, nap közben pihenés egy kis rendrakással vegyítve. Ma vagy holnap kinézünk a Margit-szigetre, mert tegnap megtudtuk, hogy vannak ott nagyon szelíd őzikék és ezt az infót muszáj lenyomozni. Holnap Hungarocomix, ahol kötelező a megjelenés. Most nincs sok cucc a listámon. Egy Kázmér és Huba meg pár magyar kezdeményezés, amikhez sok reményt fűzök, remélem, nem kell csalódnom. Lehet lesz valamiről egy ajánló.

Ha már képregények, akkor kidobok egy előzetest, hogy ebből is okuljatok.

No Powers? - No Problem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr451558098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2009.11.28. 18:03:07

Picifiam, még a végén megszereted az ilyen munkát :)
Ha mégse, akkor elmehetnél fémcsöveket vágni pontos méretre három műszakban (gyakran 12 órán át), vagy tisztatérben, lábbilincsben apró kütyüket szerelgetni...
A testvéreid felvilágosíthatnak az ilyen munkák mibenlétéről, a tecsóról pedig már van fogalmad...
Engem azzal biztattak első színrelépésemkor a munka porondján, hogy nem minden érettségizett kislánynak terem iróasztal... most meg úgy látszik nem minden aula-ruhatár-büfé szakon diplomát szerzett szépreményűnek terem könyvtár vagy valami érdekes munka...
Jó hétvégét, és legyetek jók, ha tudtok :))
süti beállítások módosítása