Under Construction

2009.11.01. 17:41

Alakul a szavazás. Vannak még fennakadások, de dolgozok rajta. Amit most kiraktam, csak egy próba, lehet válaszolgatni, ha gondoljátok, és akkor látom, hogy mi történik. Nálatok sem tudja megjeleníteni az ékezetes dolgokat?
Pár szóban, hogy velünk mi van. Nem sok. A tegnapi alkoholizálás nem nagyon jött össze, mert mindenki, akit bepróbáltunk, hogy ugyan igyunk már meg egy sört, nem volt Budapesten. Na de majd a héten bepótolunk mindent mindenkivel.
A hétvégénk ettől függetlenül kellemesen zajlott/zajlik. Főzés, filmek, alvás, pár sör, tudjátok. Ja, Ívi tegnap elvitte Riglit orvoshoz levágatni a körmeit, ma reggel meg teli volt a ketrec szőrcsomókkal. Ilyenkor jutott eszünkbe, hogy ezt meg kellett volna kérdezni a dokitól. Hát, így jártunk.
Valamikor jelentkezek, és akkor készül a szavazás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr761491242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberfuker85 2009.11.05. 10:51:56

szeva lézi!

miért nem írsz?

értem én ha a minőség rovására megy,de az se állapot,hogy 28.-án írtál most meg 5.-e van.
mindenki kommenteljen aki szerint fos,hogy a jaca nem ír!
aztán ha ez így marad bojkottálom az oldalt.részemről legalábbis.
ágyő mamusz

Admiralilles · http://kalandokanagyvarosban.blog.hu 2009.11.05. 23:44:09

Bocsánat. Esedezem, de ez egy ilyen hét. Holnap, vagy legkésőbb hétvégén. Vigasztaljon titeket, hogy nagyon hosszú lesz.

cyberfuker85 2009.11.06. 01:14:42

Búúúúúúúúúúúúúúúú
süti beállítások módosítása