-

2009.10.19. 20:27

Ez most egy nagyon minimális bejegyzés lesz, mert minimális dolgok történtek velem. Tegnap megérkeztem, Ívi kijött elém. Az utat túléltem, amiben az olvasás is sokat segített. Jó elképzelt hülyék kalandjaira koncentrálni a gyomorsav áztatta nyelőcsövem helyett. Jó étvágyat mindenkinek. Evésről jut eszembe, ipari mennyiségű rakott krumplit hoztam, ugyanis nagyon szeretjük, sütőnk pedig nincs. Így lesz egy alap kajából fejedelmi lakoma. Ívinek nagyon ízlik, köszi Anyu! Most ittunk egy-egy bodzás Radlert, és teljesen kábák vagyunk. Kaja, egy ital, és csak aludni akarunk.
Ívi volt ma dolgozni. Rá kellett valamit másolnia 200 usb-re. Három óra alatt végeztek. Pénteken hazamegy látogatóba, megint magam leszek. Szerintem egy óráig nem kelek fel. Elkezdtem munkákat nézni. Megint. De ez is a hétvégére marad. Reméljük, a főnökeim nem olvassák a blogot!

 

Nem tudom, ha csak ennyi írnivalóm van, akkor is írjak, vagy megint jöjjön valami kitalált marhaság? Hoppá, ez megint szavazós lesz. Már a szavazásokról is lehet egy listát csinálni, aztán szavazásra bocsátani, hogy melyik szavazás legyen először.

 

S Z A V A Z Á S    P O W E R ! ! !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr691461580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberfuker85 2009.10.19. 23:33:25

nekem ez a bejegyzés tetszett a legjobban eddig,ez ösztönöz az írásra.
nézzük csak pontokba szedve:

-ügyes húzás volt a mondat ("Kaja, egy ital, és csak aludni akarunk.") utolsó előtti szavát alvásra változtatni b****sról : ) hehe
-nem ismerem a kaz oldal kezelőfelületét de ha az eszközök engedik akkor cset ablak oldalt/heti szavazás/napi szavazás/melyik a legerősebb 'power' szavazás
-javaslom,hogy intézkedj mr olesnyákkal és legyen 'dávid & jaca show krónikák' ami egy amolyan remakeje lehetne a 'folyosó adventures-nek'
-javaslom,hogy a több komment érdekében több olvasót vonzzzz! spamoljad szét a régi ismerősöket egy olvasásra kecsegtető körlevéllel.
-hamarosan költöző show tartunk meg leaving party sorozatot,remélem a russian standard szponzorálja majd(még írnom kell egy levelet nekik)
-nem vették meg a kocsim már 2X
-a jaca népszerűségét meglovagolva miniblogot írok a kommentekben, avagy ha pénisz nőni kezd címmel. HAHA :D
-jaca szerinted ez helyénvaló? vagy takarodjak és csináljam a saját blogom? de ha maradhatok szólok anyunak (+1) ,hogy ide többet írok mint neki úgyhogy olvassa.
csók kiskomáim

Hayna 2009.10.20. 05:42:07

Végre (hatodszori próbálkozásra) sikerült regisztrálnom ezen az izén... már majdnem belenyugodtam, hogy nem tudok olvasni :-)
Így hát kedves kicsifiam, nem menekülsz tőlem, akkor se, ha az iwiwen nem akarsz ismerni. (Majd bolond leszek a saját nevemen szerepelni minden hülye adathalászós oldalon...)
Örülök, hogy izlett a rakottkrumpli, és nem örülök, hogy néha többet iszol, mint amennyi beléd fér...
Családunkban komoly hagyományai vannak az alkoholizmusnak, nem szeretném, ha te is erre az útra lépnél...
Mi a fenének kell mindent összeinni? Ezt már biztosan Ívi is mondta, de te rá se hallgatsz.
Puszi neki és szeretem a nyuszit!

(sütve, fokhagymásan)
süti beállítások módosítása