Az ötbetűs szó

2009.09.10. 14:56

MUNKA

Ívi volt ma állásinterjún. Hogy lehet egy apróhirdetésbe odaírni, hogy 161.000, aztán közölni, hogy nincs fix, hanem az eladott bioptron lámpák után kapja a pénzt? Na de fel voltunk készülve az ilyesmire. Jelenleg kétfajta munkát keresek. Az egyik a jónak mondható meló, ahol akár évekig is tolnám, megfelel a végzettségemnek, és úgyse vesznek fel ilyenre, ide küldöm az önéletrajzokat. A másik a szar, monoton rabszolgamunka, ahol max fél év, de akkor is elkezdesz beszélgetni a porszemekkel, meg magad elé bámulni a metrón. Ez azért kell, mert amíg várunk a jóra, valamiből meg kell élni. Meg kell élni, de egy szintnél azért nem adjuk lejjebb. Én speciel szeretnék éjjel-nappaliba menni, de félek, hogy ez nem olyan, mint ahol toltam nyaranta otthon. Meg Ív is félt. Igazából nem kéne elkeserednem, mert annyira még nem erőltettem semmit, meg nem az van a megéléssel, hogy most csak zsíroskenyerezünk. Jó pár hónapig megvagyok, csak azért jó lenne valami fix pont.

Evezzünk kellemesebb vizekre (Basszus, ez de fos volt. Mindegy, már marad.) Hamarosan megyünk erkölcsit intézni, aztán Ív butikos melót szerez fehérneműboltban. Annak örülnék, mert meglephetné magát és ezzel engem is jópofa bugyikkal, amiket le lehetne tesztelni in action (kacsintás-kacsintás). Másik. Most megy a telefonálás, hogy velünk egy cipőben járó fősulis figurával menjünk Arc-ra... de nem jön, mert nem ér rá, mi azért megnézzük, aztán meglátjuk. Ja, igen. Ma még írok 6000 önéletrajzot az 1. típusú munkára.
Kb. ennyi mára, indulunk lassan. Puszilok mindenkit!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr61373066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása