Újoncok

2013.04.19. 08:00

Ma nincs áram a raktárban, ezért kényszerszabin vagyok. Annyira azért nem háborgok ezen a tavaszi reggelen. Arra gondoltam, hogy nyugisan elleszek ma, kényelmesen megírom ide ezt a posztot, aztán 2-kor irány a Kálvin egy sörre. Ebből a Kálvin 2-ből lett most Blaha – Akác 10. (Hú! Ha írok egy sci-fit, tutira ilyen űrhajóneveket fogok adni.)

Szóval most ez van. És kell is inni, a jövevények egészségére, hiszen tegnap világra jött második unokaecsém: Illés Gergely! Hatan vagyunk fiútestvérek. Első unokaecsém a kis Bazsalikom. Hittétek-e volna, hogy a második is fiú lesz? Ugye nem!
Most a kis Görgő mellett biztos eltörpül a hír, de Éviéknél a héten négy kiscica született. Van köztük egy szürke és egy trikolor is… Ez tényleg elég szánalmasan hangzik az előző hír mellett.

Megyek is, szép tavaszt mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr415234323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LacKoLa 2013.04.20. 20:48:19

nekünk majd lehet hogy jöhetne egy cica, őszig kitartana
süti beállítások módosítása