Helyzetjelentés... sokadik

2011.06.10. 15:10

Csak hogy hányadán állunk:

- Voltam mászni szerdán. Most nem sokáig, mert kicsi volt a cipő, de így is fáj a vállam és az oldalam. A 42-es cipő kicsi, a 43-as biztos, hogy nagy. Kénytelen leszek venni sajátot. Ez azért is jó, mert így gyakran kell menni, hogy megtérüljön a befektetés. Az adóvisszatérítésből e-book olvasót akartam, de most mászócipő lesz. Nem baj, az agyam már elég nagy.

- Hétfőn egyik barátom letolta géppel a hajam. Közben szépen alakul a szakáll is. Kezdek úgy kinézni, mint egy brutális szadista állat. Tetszik!

- Könyvtáros élmény: Nyomtattak nálunk egy harmincoldalas anyagot, közvetlenül tintapatron csere után. Még forró volt, amikor odaadtam a hallgatónak. Egy pillanatra úgy éreztem magam, mint egy pék.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr402973242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hayna 2011.06.12. 08:03:04

Nem is akartál komp lenni kicsi korodban, nem is az lettél...
süti beállítások módosítása