javítóember

2010.05.18. 23:01

Rám jár a rúd mostanában. Voltam állásinterjún, ami nem jött össze. Erről nem akarok beszélni. A fogaim szarakodnak… erről sem akarok beszélni. Valami növöget a jobb fülemnél, na erről pláne nem akarok beszélni. És még itt ez a speciálisan válogatott undorító ocsmány idő is. Erről se beszéljünk. De ami a legérdekesebb az egészben, hogy egyáltalán nem vagyok lehangolt. Pláne így, hogy egy nagyon borongós könyvet olvasok. Sőt, mondhatnám azt is, hogy boldog vagyok. Csak mi a fasznak örülök ennyire? Oké, van minek örülnöm, de akkor is. Hétköznapjaimat nyolc óra szenvedéssel töltöm, fizikumom gyenge, kilátásom zéró. Azért megpróbálom nem meggyőzni magam arról, hogy legyek szomorú. Helyette örülök, amíg tudok.
Kis adalék: Rigli ma végzett a harmadik telefontöltőnkkel is. Most szerencsére nem kaptam azonnal agyfaszt (ebből látszik, hogy tényleg meg vagyok verve ezzel a zavarba ejtő pozitív hozzáállással – de érdekes ez a szó leírva), volt bennem annyi, hogy eszembe jutott: Elektronikai műszerésznek tanultam négy éven át. Igaz, nem tudom mi az a kondenzátor és a földelés dolgot a mai napig nem értem, de akkor is. És megcsináltam a töltőt. Igaz, olyan a szigetelése, mint az ökörhugyozás, de legalább megmentettem és nem kell örök haragban lennünk a drágámmal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr22014288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberfuker85 2010.05.18. 23:57:42

jó bejegyzés volt.
csak ,hogy szolidalítsak: bölcsi fogaknak kampó lesz nekem is, melóm 8 óra szar, kilátás zéró! jövőbeli tervezett kiadások száma:1millióHUF+, fedezet: 80 font-
a blog jópofa...ez is
ami meg a kondenzátort illeti: falvay rulz
mert a jobbkéz-szabályt még mindig tudom. linkelném ide a a bajai karácsonyi ajándék(állólámpa projekt) képeit amin jaca-bandi-én csücsülünk az ágyon az (már)égő villanykörtével és heuréka.

mildyke 2010.05.19. 20:11:02

@cyberfuker85: Akkor nagyon büszke voltam rátok :) Ha jól emlékszem, a kép utólag ezt a nevet kapta: Heuréka!
Ennyi műszaki-szaki verejték szerintem még egy villanykörte felvillanásáért sem hullott :D
süti beállítások módosítása