besodrom

2009.09.15. 12:53

Tegnap elmentünk moziba, a film után ücsörgünk, sörözünk, várjuk két ismerősünket, aztán megnézem a telefonomat, és látom, hogy hívott az egyik barátom, aki Fehérváron könyvtároskodik. Nah, ez mit akarhat hétfő este? Hívom, semmi. Kb. öt perc múlva megint hív. A barátnője szól bele, és mondja, hogy a Lacika Bp-n van, lesz Besh o droM a Morrison's 2-ben, kilencig ingyen belépő. Gondolom, mondanom sem kell, hogy kilenc óra két perckor értünk oda.
A koncert nagyon jó volt, söröztünk, táncoltunk, aztán tovább söröztünk és baromkodtunk. Fél kettőkor haza, mert öregek vagyunk, de még vettem egy zsugor ásványvizet gondolva a másnapra.
Megint bebizonyosodott, hogy a spontán buli a legjobb.


Ívi ma megy munkaügyben valami tájékoztatóra. Fél, hogy mi van, ha ki akarják vágni a veséjét. Nem győzöm mondani neki, hogy: "Picúr, nem akarják kivágni a vesédet!"
Amúgy lehet, hogy ez is átbaszós teljesítmény után fizetős telemarketigeskedés, fasz tudja, majd kiderül.
Én kitartóan küldözgetem különféle munkákra az önéletrajzomat, amikre még csak annyit sem válaszolnak, hogy takarodj a picsába te használhatatlan amőba!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr221383356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása