Itthon, 2002-ben

2012.12.22. 09:58

Úgy érzem, eleget ekéztem már az ünnepeket, ezért ettől most el is tekintek. Amit megemlítenék, hogy hazajöttem és nincsenek nagyobb elvárásaim, mint pizsiben nézni a Comedy Centralt és kitartóan sörözni/borozni. Az volt a tervem, hogy hagyományt csinálok a szenteste Stephen King olvasásból. Jó felütés volt tavaly a Tortúra, de idén nem jön össze. Másban vagyok és más fog következni. Most épp a Ne ess Pánikba című doku könyvet olvasom Douglas Adamsről. (megjegyzés: Újra kell olvasni az Galaxis Útikalauzt!) Aztán jön a Végjáték, Orson Scott Card régóta áhított alapműve. (Köszi Évi!)
Múltkor írtam, hogy: fúj modern (de nem elég modern) technológia! Most belekóstolhatok a régi időkbe. Ezt egy WordPad-ban írom és nincs görgő az egéren, meg ha a jobb alsó sarokba viszem a kurzort, nem mutatja az asztalt (anyu gépe). Tök olyan, mint ha 2002-ben lennék. Fasza! Nagyon megvan a hangulata. Mindjárt beteszek Fürgerókalábakat, Prosecturát, meg régi Alvint.
A napokban, ha eléggé unatkozok, kirakok még egy írást, amolyan ajándék ként minden hűséges olvasómnak. Megérdemlik, mert valószínűleg úgy gondolkoznak, mint én. Hogy szívesen olvas az ember az ismerőseitől. Bármilyen utolsó senki az illető, akármekkora faszságokat vagy érdektelen pojácaságokat hord össze, jó érzés hallani a másikról, már ha a saját gondolatait osztja meg, az üzenőfalas idézetes nyomiságokat felejtsük el. Sajnálom, hogy kevesen blogoltok. Egy csomószor gondolok arra, hogy: "ezzel meg azzal a fasszal mi lehet?" Elhívnám az embereket egy sörre. De nem tudom, mert a ködös Albionban van, vagy messze mindentől, vagy nem ér rá, vagy nem iszik, vagy lusta kimozdulni, vagy simán egy üzenetet lusta vagyok írni neki, hogy "te, igyunk már meg egy sört!". Na majd tavasszal végigturnézom legalább azokat, akik elérhető közelségben vannak, ha addig nem találkoznánk. Hiszen mint ismeretes nem csak Winter is Coming, de Winter is Going is van. Remélem.
Baszki! Nincs sorkizárt sem! Frenetic! Viszont van egy Miles Davis CD!!!! Vajon működik?

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr194977158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakosII 2013.01.02. 20:19:05

Baromira nem vagy az ismerősöm, mégis szívesen olvasom az érdektelen pojácaságaid.
süti beállítások módosítása