Üzenet a tudatalattitól

2011.06.09. 23:21

Már jó ideje űzök egy játékot. Ezt most veletek is megosztom, hátha kedvet kaptok hozzá ti is, és akkor megbeszélhetjük tapasztalatainkat. Úgy kezdődik, hogy nagyon le kell innod magad. Ne csak ezért igyál, ez a játék egy kiegészítés, amolyan bónusz, ha már úgy alakult. Érezd jól magad, feledkezz meg mindenről! Mint ismeretes, részegen jönnek az ötletek és gondolatok. Olyan jellegűek, amik máskor nem nagyon. Direkt nem írtam, hogy ezek az ötletek jók. Láttam már képet, amin a kettes metró vonalán menetel egy hülyegyerek. Mókás, mókás, de bizonyos pontokon bele lehet kötni.
Tárgyra visszatérve: amikor jól érzed magad, már kellően részeg vagy és jön egy ötlet, gyorsan írd le magadnak a telefonba, vagy ami jobb, tollal papírra. Másnap jön el a játék izgalmasabb része, amikor ki kell deríteni, hogy ez mit is jelent. A szavakat nehéz kiolvasni, mert általában nem túl erős az ember a részeges SMS-írásban, a papírra írásban még annyira sem. És ha a szavak megvannak, akkor még rá kell jönni, hogy mit is jelentenek. A harmadik akadály pedig az, hogy ezzel mit is akartál magadnak mondani? Mindez másnaposan egy kellemes fejfájással? Mennyei! Én ezt már elég régóta csinálom, legutóbb például találtam a naptáramban egy emlékeztetőt június végére, miszerint addig a dátumig nem iszok. Elég irreális, lássuk be. Totálisan nem emlékeztem, hogy ezt mikor és miért. Nem lehet mindig nyerni. Apropó nyeremény! Ha sikerült megfejteni az üzenetet, amit múltbéli ittas önmagad küldött, lesz egy nagyon jó időutazás-érzésed. Bevillan, ahogy támaszkodsz a pultnál és vadul írsz, vagy egy éjszakai járaton pötyögsz a telefonodba és esel-kelsz. Mindezen felül kapsz egy üzenetet az ösztön-énedtől, akinek kikerült pár órára megkötöznie és becsuknia a sufniba a felettes-énedet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr12972025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása