Ász

2010.02.03. 21:18

Ma volt egy kis összeröffenés. Múltkor valaki kimaradt a gombakrém&brassói mókából és követelte, hogy ismételjük meg. Ez történt, igaz, csak a gombakrém leves lett megismételve, mert az vált igazán híressé. És sikerült újra a csoda! Talán még jobb is lett. Közben lecsúszott pár üveg bor. Zene, társaság, falatozás, filozofikus beszélgetés Tarantino munkásságáról. Holnap munka, de utána megint csak egy alkoholizálás G úrral. Ismerős bajáról, már írtam. Hiányzik a kocsma hangulat, nagyon jó lesz. Apropó! Ha valaki szeretne csatlakozni, jelenjen meg 18:10- kor a Blahán! Két jó kocsmát ismerek arrafelé, nem járhatunk rosszul. Jó lesz megint beszélgetni, inni… ez az élet! Nem írok többet, mert már lassan magam paródiája leszek. Jövő hét elején szavazás-értékelés. Van mit értékelni.

Jajj, most jut eszembe! Volt egy igen élelmes komment a múltkor, miszerint kifelejtettem a Százegyesek közül Ászt. Bizony ez nagy hiba, hisz kóbormacska koliszobában egy hatalmas dolog. Mai napig emlékszem, amikor a haverom barátom átjött és kért egy lavrot.

- Mire?

- Olyan dolog, aminek nagyon fogsz örülni.

- Enterprise modell lesz belőle?

- Jobb!

- Igazi Enterprise?

- Jobb!

- Olyan nincs!

És van! Cica. Koromfekete. Girhes. Ász. Van róla sok-sok történet, de ezeknek megírása nem az én feladatom. Holnap találkozunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr631727851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása