Szabin vagyunk

2012.08.08. 13:16

Megnyaraltattuk magunkat. Elmentünk Horvátországba pár napra sátorozni egy kempingbe. Amint felültünk a sátorban, a tengert láttuk. Szóval jó helyünk volt, szikrázó napsütéssel, enyhe tengervízzel, epikus sziklákkal, hatalmas kajálásokkal. Amikor hazaértünk, végletekig kimerülve, indultunk is tovább Abádszalókra. Évi szülei kivettek egy házat egy hétre, hozzájuk csatlakoztunk. A Tisza-tó nagyságrendekkel redvásabb, mint az Adriai-tenger (6 méteres látóhatár vs. 5 centis látóhatár a vízben) cserébe nagyon meleg volt a víz. Vizicsúszda, matracflotta, miegymás. Ezek után már nem hatott ránk itthon a hétfői kánikula. Mikor volt még ilyen meleg? Nekem az Utcazene fesztivál dereng fel Veszprémben. Akkor valami bődületes kánikula volt. Lehet, hogy volt melegebb valamikor, de ehhez az eseményhez tudom kapcsolni. És ehhez az eseményhez hozzákapcsolom a vodka-jégkása kombót.
Szóval faszán telik a szabadság. Holnap Siófok, aztán Sziget. Jó lesz ez.
Legközelebb megint egy kitalációval szeretnék jelentkezni, de lehet, hogy az újabb élménybeszámoló beelőzi. Pontos napot nem merek mondani.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr34701716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása