Rixi hírek

2012.02.01. 09:25

Azt már jó eséllyel a blog összes olvasója tudja, hogy Rixi oldalán hiányos a szőrzet. Ismétlésként elmondom, az okát. A kis drága belehempergett a kakába (a saját kakájába). Sajnos nem tudtam eltávolítani másként, mint ollóval, ezért egy ideje foltos. Azon a részen fehér, mivel a bunda alsó rétege és a bőre is fehér.
És most ezen a téren van változás, ugyanis a fehér folt közepén megjelent egy fekete folt. Bizony, végre elkezdte visszanöveszteni. Nagyon vicces a tapintása és büszkék vagyunk rá, hogy végre leköti magát valamivel a folyamatos evés és kakáláson kívül. Alkot valami maradandót. Nekem is ezt kéne. Na nem bundát növeszteni, inkább egy jó szakállat. Az nem is lenne rossz.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr444042565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása