Még itthon...

2009.09.06. 14:20

Ez az első bejegyzésem, az első blogomban. Hujjjujúj, milyen izgi!
Itthon ülök még, de ha minden igaz, holnap már a pecóban leszek. A költözködés körülményeiről, a tetthelyről, a hozadékos eseményekről majd akkor. Most inkább olyasmiről lesz szó, hogy ezt ide miért is? Meg ha lesz kedvem, akkor még pár dolgot magamról. De nem, azt inkább passzolom, mert így belegondolva mindenki leszarja.
Igen, jogosan teszi fel a kérdést mind a két olvasóm(Szia anyu!), hogy a többit miért ne szarnák le. Azért nem szarják le, mert... igazából le is szarják. Van rá esély, hogy ez a blog unalmas lesz, és szépen leáldozik neki(már ha van hova le). Akkor miért is csinálom? Erre jöjjön egy rövid kis lista, szigorúan átgondolatlanul, csupa olyan pontokkal, amik éppen eszembe jutnak!

1. Nem volt még blogom, mert nem volt miről írnom, de most van egy központi téma. Utálnám csak úgy idehányni ami épp a pofámon kijön.

2. Eddig is tudtam volna miről írni (van életem, érdeklődési köröm, hobbim, stb.) csak sokan sokkal jobban csinálják ezeket a dolgokat. Igen, az életemet is.

3. Egy próbát megér, max törlöm az egészet a picsába.

4. Lehet segítek a sok kis buksinak, akik rálépnek arra a rögös útra, amire én fogok holnap. Talán nem követik majd el az én hibáimat, vagy pont elkövetik, és akkor egy nagy pohár fröccs mellett(mert csak arra lesz pénzük nekik is) mondogathatják, hogy "Pedig az a fasz megmondta azon a fos blogon."

5. Kommentekbe lehet segíteni az életemen, ha van valakinek valami jó ötlete. A szar okoskodásokat is elolvasom, legfeljebb megpróbálom azonnal kitörölni őket az agyamból.

6. A barátaim, ismerőseim, régi alkoholisták a fősuliról könnyebben követhetik, hogy "Osztán énvélem meg mi is van". Páran ugyanígy csinálják, és akkor az a fair, ha én is megpróbálom. Ugye Andor?

7. Nem akarok pakolni, inkább ezt írom.

Most így ennyi. Akkor holnap költözés, helyzetjelentés, hogy hova is mentem, aztán kezdődhet a munkakeresés. Amikor olyanom nem lesz felvetek témákat, mert nagyon fogok unatkozni egész nap.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandokanagyvarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr171363630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása